România: 4 vedete distruse de droguri

Dintr-un motiv sau altul, la un moment dat, au ajuns în atenţia publicului. Activitatea lor a devenit cunoscută şi apreciată. Conturile li s-au mărit considerabil, însă, direct proporţional cu ele au apărut şi problemele. Au vrut să fie cool, au vrut să uite de necazuri, au vrut să dea bine în faţa prietenilor, au vrut să se împace cu ei înşişi.

Anorexie: Salvaţi-o pe Iulia Albu!

A ajuns la 45 de kilograme (înălţime 1,76 ). Nu a fost niciodată o femeie cu forme voluptoase, însă, acum dimensiunile ei te sperie. Combinaţia dintre imaginea de frumuseţe a anilor 50 pe care o promovează şi multele kilograme în minus pe care le are au transformat-o pe Iulia Albu într-un motiv de îngrijorare pentru apropiaţi.

Hollywood: 7 vedete cu ten oribil

Fără machiaj şi Photoshop, vedetele arată că nu sunt mai mult decât oameni obişnuiţi, cu probleme sau defecte. Amy Winehouse, Cameron Diaz, Kate Moss sunt doar câteva din celebrităţile care se confruntă cu probleme dermatologice, în unele cazuri chiar grave.

România: Sexoasele de ieri şi de azi

De fiecare dată când apare câteo vedetă nouă avem impresia, mai ales în această epocă, că ea este cea mai dezbrăcată, cea mai lipsită de inhibiţii, cea mai fiţoasă sau cea mai abilă. Trebuie să spunem că nu este chiar aşa şi că singura diferenţă notabilă este cea a trecerii timpului.

Hollywood: 8 vedete grase, dar sexy

Frumuseţea nu depinde de tiparul 90-60-90. Acest fapt îl demonstrează vedetele. Nu au siluetă de vis, dar asta nu le-a împiedicat să devină celebre şi să fie dorite de mii de bărbaţi.

Hollywood: 9 vedete frumoase la faţă, dar urâte la corp

Sunt carismatice, au succes, chiar dacă nu dispun de un corp senzaţional. Dar asta nu înseamnă că nu sunt considerate sexy de bărbaţii din întreaga lume. Keira Knightley, Milla Jovovich, Mischa Barton sunt doar câteva dintre vedetele de la Hollywood care sunt frumoase la faţă, dar fără un corp de invidiat.

România: Impactul chirurgiei estetice asupra Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai respectate şi căutate vedete de la noi. Întreaga sa carieră a fost apreciată de public şi de oamenii de specialitate. Astăzi face ravagii cu forma fizică de invidiat. Este adepta unui stil de viaţă sănătos, nu de puţine ori fiind auzită spunând că sportul, alimentaţia sănătoasă şi faptul că nu pierde nopţile sunt secretele care o menţin.

România: 7 vedete pline de celulită

Dau foarte bine în reviste şi la TV, dar şi peste ele a trecut timpul şi efectele implicite au început să se vadă. Nopţile pierdute, alimentaţia incorectă, alcoolul îşi arată colţii şi se văd clar pe pielea unor vedete de prim-plan astăzi, în România.

Exclusiv Dana Nălbaru: "Trebuie să mă iubesc pe mine, înainte de toate"

Dana Nălbaru, fosta, actuala şi viitoarea componentă a trupei Hi-Q, pare să le aibă pe toate. Este o mămică extrem de fericită, o soţie împlinită şi po artistă mai mult decât respectată. În urmă cu 5 ani, Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au primit cel mai mare cadou de la viaţă: pe fiica lor Sofia. De atunci tot universul lor a fost construit în jurul micuţei, iar astăzi Dana Nălbaru s-a implicat într-un proiect foarte important dedicat, evident, copiilor.

Dansez pentru tine: 5 momente senzaţionale ale sezonului 11

Vineri, 27 mai, a fost finala celei de-a 11-a ediţii a emisiunii Dansez pentru tine. Câştigătorii acestui sezon sunt Corina Bud şi Edy Vasile, tânărul care vrea să îşi ajute familia numeroasă, dar şi fratele mai mic care are nevoie de o operaţie plastică de refacere a pielii.

România: 10 vedete la un pas de moarte

Există o teorie veche de când lumea care spune aşa: "Ştim când ne-am născut, dar nu vom şti niciodată când o să murim". Este adevărat, moartea este surprinzătoare şi neprogramată. Vine pur şi simplu. Acum eşti în regulă, iar peste cinci minute se poate întâmpla o tragedie. Prin acest lucru trec oamenii simpli, normali, dar şi vedetele.

Hollywood: 10 bărbaţi pitici, dar sexy

Tom Cruise are doar 1,70 metri. Danny Devito are 1,52 de metri şi este un actor extrem de talentat. Lil' Wayne are 1,68 metri şi este un rapper care are foarte mare succes în America şi nu numai. Iată două dovezi clare că numărul de centimetri în minus nu sunt un impediment celebru.

România: Top 5 funduri dizgraţioase

Oana Roman, un posterior zdravăn. Toate vedetele au defecte, unele dintre ele reuşind chiar să le transforme în calităţi. Altele le "maschează" destul de bine sau, atunci când se poate, le retuşează în Photoshop. Altele le scot în evidenţă cu orice ocazie. Iată un top al celor mai dizgraşioase funduri din România.

România: 7 vedete nemachiate

La televizor şi în reviste arată impecabil, reuşind astfel să creeze tot soiul de frustrări în rândul femeilor normale, care au impresia că frumuseţea este posibilă numai în filme. Există însă şi cazuri în care vedetele, prinse pe picior greşit, demonstrează că nu există frumuseţe absolută.

Hollywood: 5 săruturi scandaloase

Sărutul, atingerea senzuală a buzelor, reprezintă o metodă de răsfăţ între îndrăgostiţi prin care îşi exprimă sentimentele. Însă săruturi pasionale apar, mai rar ce-i drept, şi între mamă şi fiu, soră şi frate, tată şi fiică. Iată 5 dovezi nefireşti şi aproape incestuoase de iubire între vedete.

Şoc în România: 3 vedete anorexice

Sunt celebre, sunt aparent fericite, sunt sigure pe ele, însă sunt extrem de slabe.Silueta Iuliei Albu, soţia designerului Mihai Albu, a Biancăi Drăguşanu sau cea a Monicăi Columbeanu şochează pe oricine.

15 vedete care au îmbătrânit oribil

Pamela Anderson, schimonosită de operaţii estetice. Fie că este vorba despre prea mult bronz, abuz de operaţii estetice sau doar gene nu tocmai generoase, unele dintre cele mai frumoase vedete cândva nu mai pot amăgi trecerea anilor peste corpul lor, orice artificii ar încerca. Iată câteva exemple.

Teo, victima tulburărilor de alimentaţie

Teo Trandafir (43 de ani) este exemplul viu la ce se poate ajunge din cauza dezechilibrelor şi exceselor alimentare. A avut întotdeauna probleme cu greutatea şi acest lucru a împins-o către cele mai drastice şi, de multe ori, fără sens diete. A slăbit mult, însă în scurt timp a revenit la greutatea iniţială. De foarte multe ori a fost auzită spunând că nu poate să reziste în faţa dulciurilor şi că este o gurmandă prin definiţie.

7 căsnicii distruse de scandaluri sexuale

Infidelitatea pare să fie principalul "distrugător" de căsnicii de la Hollywood. Se pare că vedetele pur şi simplu nu pot rezista tentaţiei şi calcă strâmb de câte ori au acozia. Deţinătorul recordului absolut este cu siguranţă golferul Tiger Woods.

România: 5 vedete adevărate

Într-o lume mondenă inundată de piţipoance şi băieţi de bani gata care nu spun nimic, există şi oameni, vedete care, în ciuda trecerii timpului şi a schimbării tendinţelor, au reuşit să nu coboare ştacheta şi să-şi păstreze valoarea. Mulţi dintre ei au preferat să se retragă pentru o vreme, conştienţi fiind că va veni şi timpul lor.