Surpriză, surpriză! Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk!

Medicul turc a anunțat, într-un mesaj postat vineri pe contul său de Facebook, că s-a însurat cu vedeta TV.

"Dragi prieteni, am avut o relaţie destul de bună cu Andreea până acum. Mi-am dorit întotdeauna ca această relaţie să fie ferită de publicitate. Din acest motiv, nu am vorbit niciodată despre relaţia noastră nicăieri. Am făcut paşi importanţi în relaţia noastră, în viaţa noastră privată. Suntem amândoi persoane mature. Şi în fiecare etapă nu ne-am gândit doar la noi, ci şi la familia noastră. Am prezentat-o anterior pe Andreea ca logodnica mea. Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi căsătoria noastră. Voi fi mândru întotdeauna să am alături de mine ca soţie o femeie atât de minunată. Vă mulţumesc pentru gândurile bune şi un An nou fericit", a scris Tuncay Ozturk pe pagina sa de Facebook.

Postul de televiziune Antena Stars a prezentat imagini de la ceremonia de căsătorie.

Fotografiile au fost preluate rapid de publicațiile mondene din țară.

Potrivit unor surse citate de Libertatea, cununia civilă a avut loc în România, cel mai probabil pe 21 decembrie, cu o zi înainte de ziua de naştere a vedetei. Andreea şi Tuncay s-au cununat doar civil, întrucât este de presupus că nici unul nu va dori să renunţe la religia sa, notează ziarul citat.

Până acum, informaţia nu a fost confirmată de Andreea Marin, iar pe pagina ei de Facebook nu a fost publicat niciun mesaj despre acest eveniment. În schimb, ea a postat o imagine în care poate fi admirată verigheta primită în dar, scrie ziarul Click!. Cei doi se află acum într-o vacanţă în Qatar.



Vedeta TV se află la al treilea mariaj. Ea a mai fost căsătorită, timp de trei ani, cu Cristian Gheorghiţă, şi cu Ştefan Bănică Jr., căsnicie care a durat şapte ani.

Vestea despre căsătoria "Zânei" survine la exact un an după ce Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au anunţat pe conturile lor de Facebook că au decis de comun acord să se despartă. Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007. Ei au anunţat că divorţează la începutul anului trecut.

Zvonurile despre o relaţie între Andreea Marin (39 de ani) şi Tuncay Ozturk (27 de ani) au apărut în presă la începutul lunii mai 2013. Cei doi se cunosc de peste doi ani, de când fizioterapeutul a tratat-o pe vedeta TV la clinica Acibadem din Turcia, unde ea se recupera după operaţia la coloană.

La sfârșitul lunii octombrie, Andreea şi Tuncay au anunţat că s-au logodit, un pas care prefigura etapa căsătoriei. Un subiect pe care vedeta TV nu a ezitat să-l comenteze atunci când i s-a cerut.
Cu două zile înainte de Crăciun, Andreea Marin a acordat un interviu pentru emisiunea "Acces Direct", în cadrul căruia a vorbit despre ceea ce a însemnat Tuncay în viaţa ei şi despre relaţia lor. "Înainte aveam obsesia de a controla totul. În sensul bun, desigur. Dar în ultimul an am înţeles că nu totul depinde de tine. Trebuie să laşi fericirea să vină şi de la alţii, şi de sus", a mărturisit Andreea. "În primul rând, în ultimul an am înţeles cât de mult mă iubeşte copilul meu. Uneori înţelegerea vine de acolo de unde te aştepţi mai puţin, de unde nu aştepţi atâta maturitate", a adăugat ea.

Andreea Marin a spus că trăiește un moment favorabil, din toate punctele de vedere, și că pentru noul an își dorește, în primul rând, să se bucure de sănătate: "Sunt într-un moment bun, din toate punctele de vedere. Sunt într-un punct bun cu fostul meu soţ, de înţelegere. Sper că am înţeles amândoi ceva din tot ce s-a întâmplat. Îmi doresc sănătate pentru noul an. Asta pentru că în ultima vreme am muncit mult, fără să mă uit la ceas."
"Tuncay nu mă vede ca o vedetă. Am decis că trebuie să punem relaţia noastră mai presus de orice. Trebuie să ne trăim dragostea în acord cu ceea ce vrem noi, nu cu ceea ce vor alţii. Nu vreau să fac paradă cu dragostea mea", a mai spus Andreea în emisiunea din 23 decembrie.

Ea a vorbit și despre logodna cu Tuncay: "Port inelul de logodnă cu mândrie, e firesc. Primit de la omul drag, simţi că e acolo cu tine. Nu mă aşteptam ca relaţia noastră să evolueze atât de repede. Am decis să facem totul pentru această relaţie. El şi-a părăsit ţara, şi-a părăsit familia. Eu am hotărât să-mi deschid braţele, să-l primesc în viaţa mea."

"Zâna" a precizat că nu a urmărit niciodată să se laude cu relaţia sa: "Suntem oameni normali: cu dureri, cu necazuri, cu bucurii, ca ale oricărui om. Am simţit şi am decis că relaţia noastră trebuie să rămână mai presus de orice bârfe. Faptul că porţi un inel sau un semn, un talisman are o altă semnificaţie. Nu simt nevoia să mă laud cu relaţia mea, e o relaţie firească, între doi oameni care se respectă reciproc. Ne-am fost alături unul  celăluilat în momente dificile. El a făcut sacrificii pentru relaţia noastră: a renunţat la ţara sa pentru a veni să trăiască lângă mine. După Revelion, voi pleca pentru câteva zile din ţară împreună cu Violeta şi Tuncay. Vreau ca totul să se întâmple normal şi firesc. Relaţia mea cu Tuncay nu ar fi existat fără acordul copilului meu."

În aceste condiţii, întrebarea despre căsătorie a venit firesc, iar Andreea Marin nu a ocolit subiectul: "În noul an îmi doresc o nouă viaţă de cuplu, pe care mă pot sprijini, dragoste, sănătate pentru noi toţi şi tot ce e mai bun pentru fiica mea", a continuat ea, mărturisind că după logodna cu Tuncay ia în calcul căsătoria: "Da, ne gândim amândoi la următorul pas", a dezvăluit vedeta.






 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Ianuarie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iuliana pe 6 Ian 2014, 12:46
    Andreea Marin

    Ii doresc sa fie fericita! Sa fie sanatosi si fericiti amandoi alaturi de copii lor si de fetita Andreei!

    0
    0

  • rodica pe 3 Ian 2014, 21:59
    andreea

    Bravo ei sa fie fericita nu conteaza ca e turc , ungur sau ce o fi el important e sa o iubeasca si sa o respecte atat

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod