EXCLUSIV Raluca Lăzăruţ: „Nu regret că am pozat în Playboy şi că am participat la Big Brother“

Raluca Lăzăruţ, prezentatoarea Ştirilor Kanal D, încheie anul 2013 împlinită, vedeta fiind de părere că acesta a fost unul dintre cei mai buni ani din viaţa ei.

La sfârşit de an, frumoasa prezentatoare de la Kanal D ne-a acordat un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre viaţa ei personală, dar şi despre cea profesională.

eva.ro: Cum a fost anul 2013 pentru tine, atât din punct de vedere sentimental, cât şi profesional?

Raluca Lăzăruţ: 2013 a fost tare bun cu mine, cu multe satisfacţii. A fost anul în care am călătorit mult, am văzut nişte locuri minunate, am cunoscut oameni interesanţi şi am trăit nişte experienţe care mi-au mobilat frumos sufletul.
 
Care a fost cea mai frumoasă perioada din viaţa ta?

Am avut o copilărie magică, o adolescenţă nebună, o studenţie presărată de noutate, vise şi ambiţii, apoi au urmat proiectele din televiziune. Fiecare perioadă a avut farmecul ei, dar privind în urmă, acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea.
 
Unde sau în ce te refugiezi atunci când eşti tristă?

Mă refugiez acasă când simt nevoia să-mi încarc bateriile sau să mă ascult pe mine însămi.

E un spaţiu făcut după chipul şi asemănarea mea, unde sunt înconjurată de lucrurile care-mi fac plăcere: canapea înflorată, fotografiile cu oamenii dragi, cărţile mele, serialele preferate... casa mea e colţul meu de linişte.
 
Respecţi multe reguli pentru a avea o viaţă sănătoasă. Care sunt acestea şi ce alimente nu-ţi lipsesc din frigider?

Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru metabolismul minunat pe care îl am, pentru că, la cât sunt de gurmandă, ar fi fost un sacrificiu teribil pentru mine să renunţ la plăcerile vinovate în materie de preparate culinare.

Nu mă chinui foarte mult să respect reguli. Am noroc că mănânc foarte puţine dulciuri, organismul meu nu tânjeşte după ciocolată, ci foarte rar după anumite dulciuri de casă. Aşa că, în afară de lapte de pasăre, kunefe cu fistic şi cremşnit, nu mănânc dulciuri.


Cred că mănânc destul de echilibrat, carne, fructe de mare, paste, legume, fructe, lactate, în general îmi las corpul să mă ghideze ce-i lipseşte. Am nişte plăceri gastronomice: aripioarele de pui în sos barbeque, creveţii pe grătar, supa de roşii, sushi, halumi şi ananasul.

Îmi plac mult smoothie-urile de legume şi fructe. Nu beau niciodată sucuri acidulate, mi se par îngrozitoare, nu mănânc chipsuri, snacksuri, budinci fosforescence sau checuri cu gust de aspirină. În general îmi place ce e natural.

Şi fac sport, body-pump şi yoga, cred că nu poţi înlocui sportul cu nimic, iar energia pe care ţi-o dă mişcarea e minunată.


 
Ai visat vreodată că vei ajunge atât de cunoscută sau că vei deveni om de televiziune?

Haha, asta nu făcea parte din planurile mele.

Nu m-am gândit niciodată la scopul călătoriei, m-am bucurat de parcursul ei, neştiind unde o să ducă. Am încercat să nu-i dezamăgesc pe cei alături de care am călătorit, să-mi las mereu loc de bună-ziua, să ajut dezinteresat şi să mă autodepăşesc în fiecare zi. Restul a fost noroc.
 
Când crezi că ai devenit mai cunoscută, ce emisiune sau show te-a făcut să fii remarcată?

N-am un barometru pentru asta, dar  dintre toate proiectele pe care le-am făcut până acum, ştirile Kanal D mi s-au lipit de suflet încă de la primul direct. Surpriza cea mai mare a fost că, la doar câteva luni de când eram la pupitrul ştirilor, toată lumea mă asocia cu postul Kanal D.
 
Regreţi că ai pozat în Playboy sau că ai participat la Big Brother?

Cum să-ţi regreţi trecutul, când el te-a făcut ce eşti azi? Sigur că mi se par acţiuni făcute parcă de altcineva, nu de mine.
La 31 de ani nu le mai găseşti justificarea, au fost deciziile unor vârste, am învăţat din fiecare şi le-am trecut la capitolul experienţe.
 
Ce planuri ai pentru anul 2014?

Am în plan să fiu fericită. Atât. Şi simt că 2014 o să fie mai nebun decât cel care se încheie, iar instinctul nu mă înşală niciodată.

30 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod