Gata luna de miere! Andreea Marin și Tuncay Ozturk s-au întors în țară

Cei doi au revenit sâmbătă în România după scurta vacanță petrecută în Qatar.

Andreea şi Tuncay au sosit sâmbătă după amiază pe aeroportul Henri Coandă din Capitală, unde au fost aşteptaţi de jurnalişti. Fericiţi şi relaxaţi, ei au refuzat politicos să răspundă întrebărilor reporterilor, dar au spus, totuşi, câteva cuvinte despre căsătoria lor. "Este un moment frumos, este un moment al nostru! Suntem fericiţi, însă nu vrem să intrăm în amănunte", a declarat Andreea Marin.

Tuncay a precizat că părinții lui au fost prezenți la cununie: "Este femeia visurilor mele, o iubesc, e tot ce-mi doresc. Părinții mei au cunoscut-o pe Andreea, au venit aici, în România. O plac foarte mult pe Andreea. Au fost alături de noi la cununia civilă. Suntem fericiți."

Cei doi au urcat apoi într-o maşină.

Tuncay a trecut la volan, iar "Zâna" a stat pe locul din drepta, zâmbind tot timpul.



Cu doar câteva ore înainte, Andreea a postat şi o fotografie din vacanța petrecută în Qatar.



Tuncay Ozturk a anunțat vineri, pe pagina lui Facebook, că s-a căsătorit cu Andreea Marin. "Dragi prieteni, am avut o relaţie destul de bună cu Andreea până acum. Mi-am dorit întotdeauna ca această relaţie să fie ferită de publicitate. Din acest motiv, nu am vorbit niciodată despre relaţia noastră nicăieri. Am făcut paşi importanţi în relaţia noastră, în viaţa noastră privată. Suntem amândoi persoane mature. Şi în fiecare etapă nu ne-am gândit doar la noi, ci şi la familia noastră. Am prezentat-o anterior pe Andreea ca logodnica mea.

Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi căsătoria noastră. Voi fi mândru întotdeauna să am alături de mine ca soţie o femeie atât de minunată. Vă mulţumesc pentru gândurile bune şi un An nou fericit", a scris medicul turc.

Vedeta TVR a preferat să păstreze tăcerea despre eveniment, însă după câteva ore a decis să scrie câteva cuvinte, rugându-și admiratorii să-i înţeleagă dorinţa de a păstra discreția şi să nu creadă că nu îi respectă. "Dragii mei, dragele mele, vă mulţumesc cu toată inima pentru minunatele mesaje, apeluri, sms-uri cu gânduri calde şi iertare vouă că nu v-am răspuns, dar sper să înţelegeţi de ce am ales să stau departe de telefon sau de internet şi să trăiesc aceste zile aşa cum simt: în linişte, iubire şi pace sufletească.
Aveam nevoie să fiu cu mintea şi cu inima doar lângă cele două suflete atât de importante pentru mine, în intimitate. Pentru familia noastră, aceasta a fost cea mai bună alegere"
, a scris Andreea pe pagina sa de Facebook.

"Vă mulţumesc pentru că-mi înţelegeţi nevoia de discreţie, mi-am dorit să trăiesc momentul nostru frumos şi sensibil doar la adăpostul vieţii noastre private, fără fast, simplu şi cu decentă potrivită amândurora. Şi dacă alegerea mea este să nu întru în detalii cu privire la acest moment important pentru cuplul nostru, sper să îmi înţelegeţi şi această alegere şi nevoia sufletească. Aş vrea tare mult să va rog să nu va supăraţi pentru faptul că nu îmi doresc interviuri cu privire la căsătorie, nu este lipsă de respect, ci doar o dorinţă profundă de a păstra puritatea unui asemenea moment", a adăugat ea.

Potrivit unor surse citate de Libertatea, cununia civilă a avut loc în România, cel mai probabil pe 21 decembrie, cu o zi înainte de ziua de naştere a vedetei.

Andreea Marin (39 de ani) şi Tuncay Ozturk (27 de ani) s-au cununat doar civil, întrucât este de presupus că niciunul nu va dori să renunţe la religia sa, notează ziarul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod