Hollywood: 5 idei ca să-ţi recâştigi silueta inspirate de la vedete

Kim Kardashian a reuşit să slăbească în timp rapid de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Însă ea nu este singura vedetă care ştie să lupte împotriva kilogramelor.

Nu este uşor să ai o siluetă de vis. Dieta echilibrată, sportul şi exerciţiile de relaxare trebuie să facă parte din viaţa de zi cu zi. Vedetele au la dispoziţie ajutorul celor mai renumiţi specialişti care le ajută să scape de kilograme în timp rapid. Iată câteva dintre secretele lor!
1 din 6

Kim Kardashian, dietă bogată în grăsimi şi săracă în carbohidraţi

După ce a născut, Kim Kardashian a reuşit să slăbească în timp rapid. Succesul său s-a datorat în mare parte dietei Atkins, regim alimentar care presupune un consum ridicat de grăsimi şi scăzut de carbohidraţi.

Un reprezentant Atkins care colaborează cu celebra mămică a dezvăluit câteva secrete despre dietă. "Mănâncă multe proteine, grăsimi sănătoase precum cele din nuci şi avocado, carbohidraţi, fructe, legume şi brânză. Vrea să fie o mamă sănătoasă, nu să îşi altereze laptele cu regimuri de slăbit. De aceea, s-a apucat de dieta Atkins de la sfârşitul lui iunie, după ce a primit acordul medicului".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod