Mănânci şi slăbeşti! Ce îţi recomandă Oana Cuzino ca să scapi de kilogramele în plus

Prezentatoarea TV duce un stil de viaţă sănătos care o ajută să se menţină în formă în fiecare zi


Zmeură

Conţine ketonă, care ajută organismul în arderea grăsimilor, nu are niciun fel de efecte secundare şi funcţionează pentru arderea grăsimii în exces din corp. Ketona din zmeură ajută metabolismul prin creşterea nivelului de adiponectina şi noradrenalină, intensificând metabolismul bazal.
Creşterea noradrenalinei ridică temperatura corpului şi determină organismul să ardă mai multe grăsimi.

În timp ce adiponectina creşte, scade şi nivelul de glucoză şi de insulină.
Poţi amesteca un pahar mare plin de zmeură cu câteva cuburi de gheaţă în blender, alături de câteva bucăţele de kiwi, dacă preferi un gust mai acrişor sau de căpşuni, pentru un efect mai parfumat.

Prunele

Aceste fructe conţin trei ingrediente care optimizează digestia: fibre solubile şi insolubile, precum şi sorbitol, o glucidă foarte interesantă, care colectează apa din corp şi stimulează eliminarea resturilor din tubul digestiv, prevenind constipaţia.
Prezenţa sorbitolului explică cum este posibil să fabrici un magiun delicios fără să adaugi niciun pic de zahăr.
Fibrele insolubile leagă colesterolul şi grăsimile, dar şi absorb cantităţi mari de apă, uşurând astfel eliminarea resturilor de mâncare din colon, prin excreţie. Prunele mai conţin şi o substanţă numită dihidroxifenil isatin, care stimulează intestinele, determinând contracţiile intestinale.
Prin prevenirea constipaţiei şi grăbirea eliminării toxinelor din organism prunele şi sorbitolul determina pierderea în greutate pe termen lung.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod