Casa din cutii de fier: Vila făcută din 12 containere care se vinde cu 500.000 de dolari - FOTO

Două livinguri, șase dormitoare, trei toalete, trei băi, garaj pentru șase mașini, piscină și liniște. Nu-i rău deloc pentru o casă construită din containere, iar prețul este pe măsură: jumătate de milion de dolari!

Fiecare om are propria concepție despre o casă de vis. Unii sunt mai atrași de construcțiile tradiționale, alții preferă tendințele moderne și caută soluții inovative pentru a construi casa perfectă. Casele realizate din containere nu reprezintă o noutate, însă unii oameni reușesc să surprindă pe toată lumea cu abilitatea lor de a transforma cutiile inestetice din metal în cămine cochete și primitoare.

Un astfel de proiect a devenit viral pe Facebook. Într-un grup dedicat caselor din containere, cineva a postat imagini făcute înainte și după construcția locuinței sale.

Construită în regiunea neozeelandeză Waikato, această vilă scoasă la vânzare a atras imediat atenția tuturor.

"Ridicată grandios, oe un teren de 6.221 de metri pătrați, casa încorporează 12 containere în cadrul construcției sale detaliate și are un aspect foarte atrăgător", se arată pe site-ul de imobiliare Trade Me.

Casa principală (locuința include o mică anexă și un garaj în care încap șase mașini) a fost construită prin îmbinarea ingenioasă a celor 12 containere.
Pentru cei interesați de costul acestui proiect, Refresh Renovations scrie că un singur container a costat între 3.000 și 10.000 de dolari. Prețul proprietății este de 500.000 de dolari.

Citește și: Femeia care și-a transformat locuința în casa visurilor sale. Valoarea proprietății a crescut cu peste 100.000 de euro


"Conceput cu o tematică industrială, livingul are un atrium înalt în care se remarcă scara proeminentă ce duce la etaj, făcând legătura cu al doilea living.

Lumina naturală este predominantă în construcția care are zone de living, șase dormitoare, trei toalete, trei băi și pardoseală din beton cu aspect industrial", se arată în descrierea vilei.

"Elementele inteligente de design creează un coridor vizual de-a lungul întregului parter, oferind o priveliște către lacul din vecinătate", se mai menționează în această prezentare. Sistemul de iluminare cu comandă vocală, gresia de calitate din băi și căminul în care arde focul făcut din lemne contribuie din plin la crearea unei atmosfere deosebite în această casă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod