Cererea unei mame i-a revoltat pe userii de pe Twitter: „Poate cineva să șteargă din fotografie copilul din centru?”

După ce o mamă a cerut pe un grup de editare foto ca cineva să-l șteargă pe fiul său vitreg dintr-o fotografie de familie, părinții de pe Internet au început să posteze imagini cu familiile lor mixte.
Cererea neobișnuită a devenit virală după ce un user numit WadeCross a postat pe Twitter o captură de ecran. Femeia a postat într-un grup dedicat editării foto. „Bună! Poate cineva să scoată copilul din centru?”, a scris ea, adăugând o fotografie de familie. A menționat apoi că are permisiunea fotografului de a modifica poza.

Citește și: Cum arată o mamă în diferite colțuri ale lumii. 26 de imagini înduioșătoare

Nodul care mi s-a pus în gât după ce am văzut asta nu va dispărea niciodată”, a scris WadeCross. „Dacă acest copil ar trăi cu mine, ar fi în toate pozele pe care le-aș face de-a lungul vieții”, a adăugat userul care a postat captura de ecran cu solicitarea controversată a mamei vitrege.



Un alt user de pe Twitter a răspuns cu o captură de ecran în care apare o cerere similară.
În postarea respectivă, o mamă scria: „Este posibil ca unul dintre voi să scoată din aceste poze copilul aflat în partea dreaptă? Este fiul meu vitreg și îmi plac aceste poze cu noi toți, dar în același timp nu am reușit să fac unele frumoase doar cu noi, fără el. De asemenea, vă rog să-l scoateți și din pozele cu toată familia.



După ce a primit numeroase comentarii negative, femeia a adăugat că își iubește fiul vitreg, dar vrea și câteva poze fără el.

Multe comentarii au venit din partea părinților care își iubesc și acceptă toți copiii, indiferent dacă sunt sau nu copiii lor biologici. 

În spate este fiica mea 'vitregă'.
Eu spun că este copilul meu bonus. Chiar dacă eu și tătăl său nu mai suntem împreună, o iubesc în continuare la fel ca pe copiii mei. Nu-mi imaginez că aș putea să o scot vreodată din fotografii. Va fi întotdeauna sora lor!”
, a scris Sarah Marie, un alt user de pe rețeaua de socializare, postând o fotografie cu cele trei fiice ale sale.



Aici sunt soțul meu, bebelușul nostru și fiul nostru. Soțul meu nu este tatăl biologic al celui mare dar dacă ar fi spus vreodată așa ceva, aș fi renunțat la el. L-a acceptat pe fiul meu ca și cum ar fi al lui și este fericit să îl vadă în toate pozele noastre.
Așa cum este și normal!
”, a mai adăugat o mamă.



Postarea a venit după ce Kamala Harris, la rândul său mamă vitregă, a devenit noul vicepreședinte al Statelor Unite. În primul său discurs, Harris a vorbit despre copiii săi vitregi ca și cum ar fi ai săi.

Soțului meu Doug, copiilor noștri Cole și Ella, surorii mele Maya și întregii noastre familii - vă iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte”, a spus Harris.

În 2019, Kamala Harris a vorbit despre importanța de a-și respecta nu doar copiii vitregi, ci și pe mama lor biologică.

Cunoscându-i pe Cole și Ella înseamnă că știu faptul că mama lor, Kerstin, este o mamă incredibilă.
Eu și Kerstin avem o relație bună și suntem prietene. Am devenit un duo de majorete prezent la toate meciurile de baschet și concursurile de înot ale Ellei. Uneori glumim că familia noastră modernă este puțin cam prea funcțională
”, a declarat Kamala Harris într-un interviu pentru Elle.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod