Femeia care și-a transformat locuința în casa visurilor sale: Valoarea proprietății a crescut cu peste 100.000 de euro

O mamă din Halewood, Liverpool, a ajuns în centrul atenției pe internet după ce și-a renovat casa cu aspect vechi, transformând-o într-un cămin modern, șic și primitor.

Lyndsey Gynane, în vârstă de 42 de ani, are peste 154.000 de urmăritori pe pagina sa de Instagram, denumită Home at 242. Și nu degeaba: casa pe care ea a cumpărat-o cu 170.000 de lire sterline în urmă cu mai mulți ani a ajuns să valoreze 280.000 de lire.

Femeia a văzut în achiziția acestei case o oportunitate de a o transforma într-o locuință șic pentru familia sa. Și chiar a reușit, devenind acum o sursă de inspirație pentru alte proiecte de renovare.

Lyndsey și partenerul ei au cumpărat jumătatea dintr-un duplex din Halewood în aprilie 2018.

Imediat după aceea, s-au apucat de lucru pentru a-i crește potențialul. Și știți ce e și mai interesant? Cei doi nu mai renovaseră în viața lor o casă. Au luat-o de la zero, au învățat și au muncit împreună. "N-am mai renovat înainte, a fost prima oară când am făcut asta cu viziunea noastră și știam că putem face din ea ceva mai mult decât o casă cu trei dormitoare. Oamenii se uită pe Instagram și cred că e o casă de jumătate de milion de dolari, dar nu, e doar una cu trei dormitoare din Liverpool", a declarat Lyndsey pentru publicația Liverpool Echo.



"Îți arată ce poți face când îți pui mintea la contribuție", a mai spus femeia. "Am angajat oameni pentru majoritatea lucrărilor de renovare, dar cea mai mare parte am făcut-o chiar eu, toate decorațiunile sunt făcute de mine", a subliniat ea.

Cuplul a început cu renovarea exterioară și transformat pereții coșcoviți în pereți albi, adăugând o ușă din lemn care se potrivește cu interiorul. Odată intrat, vei remarca aspectul degajat și luminos al holului, cu pardoseală din gresie marmorată, și scara cu trepte acoperite cu mochetă pufoasă care te conduce la etaj.

Citește și: Femeia plătită ca să mănânce tot. 
Cum reușește să nu se îngrașe, deși consumă până la 16.000 de calorii într-o zi

Șemineul vechi a fost înlocuit cu unul electric, transformând complet livingul. Iar baia nu mai seamănă deloc cu ceea ce era înainte: zidul care separa toaleta și baia a fost demolat, iar cada, chiuveta și celelalte instalații sanitare au fost înlocuite. În plus, terasa din spatele casei poate stârni invidia unui milionar. Iată cum s-a transformat o casă obișnuită într-o locuință cochetă, mai scumpă cu 123.000 de euro!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod