Cum să porți machiajul ochilor în nuanțe neon, trendul acestui sezon. 20 de idei

Eyelinerul în nuanțe intense este una dintre principalele tendințe ale acestui sezon, în care se pune accentul în special pe machiajul ochilor. Află cum să-l folosești și ce produse să alegi.
În acest an, trendurile de machiaj sunt diferite față de cele din trecut și se adaptează situației prin care trecem. Nu este o coincidență faptul că cele mai multe tendințe în machiaj pentru acest sezon se axează asupra ochilor, având în vedere că ne vom ascunde chipul sub măști de protecție.

Pentru a compensa faptul că buzele și pomeții sunt acoperiți, se pare că machiajul ochilor este cu adevărat spectaculos anul acesta. Nu este de mirarea că eyelinerul în nuanțe neon devine tot mai popular și este un stil de machiaj pe care îl preferă influencerițele și starurile. Machiajul în nuanțe neon a fost deja adoptat de numeroase celebrități, de la Rihanna și până la Emily Ratajkowski.

Deși pare dificil de realizat, machiajul ochilor cu eyeliner neon este foarte ușor de pus în practică.
Iată câteva trucuri pe care să le respecți:

Experimentează


Trăim într-o perioadă în care exprimarea personalității se află în prim-plan, astfel că nu ar trebui să-ți fie teamă să experimentezi stiluri noi pe care să le adaptezi așa cum vrei.

Dacă de obicei îți place machiajul simplu, minimalist, poți încerca acest trend purtând un eyeliner alb intens pe linia genelor. Iar dacă ești adepta machiajului dramatic al ochilor, atunci o nuanță electrică de albastru cobalt ți se va potrivi perfect. Liniile asimetrice, punctele sau culorile diferite la fiecare ochi sunt trenduri nonconformiste pe care le poți încerca dacă vrei un machiaj inedit.

Începe prin aplicarea unui primer


Pentru ca machiajul ochilor cu eyeliner neon să arate impecabil, este necesar să începi prin aplicarea unui primer pe pleoape.
Acest produs fixează foarte bine machiajul și va pune în evidență culorile neon și liniile trasate cu grijă. Va împiedica eyelinerul să se întindă, să se șteargă sau să se acumuleze în pliul pleoapelor.

Încearcă un creion neon dacă nu ai mai folosit eyeliner


Adevărul este că aplicarea eyelinerului necesită îndemânare, iar dacă nu l-ai mai folosit până acum, probabil te sperie ideea de a încerca direct cu o nuanță neon. În acest caz, poți să apelezi la creioanele dermatografe în nuanțe neon. Alege un creion de bună calitate, suficient de moale pentru o aplicare ușoară, dar în același timp compact și rezistent la transfer. De asemenea, poți să încerci accentele de culoare: aplică un punct colorat în colțurile interioare sau exterioare ale ochilor.

Folosește bețișoarele de urechi pentru corectare


Indiferent ce look vrei să încerci, secretul este să-l construiești treptat, pas cu pas.
Începe prin a aplica o linie subțire de eyeliner pe care apoi să „construiești” forma dorită. 
Compară de fiecare dată liniile trasate pentru a te asigura că sunt identice și folosește bețișoarele de urechi pentru a corecta greșelile. Înmoaie vârful unui bețișor în apă micelară și presează-l pentru a îndepărta excesul. Folosește-l apoi pentru a șterge cu precizie acolo unde este necesar.

Citește și: Cum arată fără machiaj cele mai frumoase femei din lume

Testează diferite tehnici de aplicare


Eyelinerul și creionul neon nu trebuie aplicate neapărat în linii perfect definite. Poți experimenta diferite metode de aplicare. Pentru început, vârful pentru estompare al unui creion dermatograf este o ustensilă foarte utilă.
Blenduiește delicat liniile trasate pentru a obține un machiaj neon inedit. Dacă nu ai un astfel de vârf pentru blenduire (care este de obicei din silicon sau burete) poți folosi un bețișor pentru urechi.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod