Machiajul dă timpul înapoi: 20 de bunicuțe transformate în dive cu ajutorul fardurilor

Dacă te machiezi în fiecare dimineață, probabil nu ți se pare nimic spectaculos să aplici puțin fond de ten, mascara și creion dermatograf. Machiajul a devenit pentru cele mai multe femei un obicei banal de zi cu zi.
Abia atunci când vedem realizările unor makeup artiști de top ne putem da seama cu adevărat care este puterea machiajului. Un experiment realizat de câțiva makeup artiști, care au mii de followeri pe Instagram, demonstrează că machiajul poate șterge mulți ani de pe chip și poate transforma bunicuțele în adevărate dive.

Aceștia au machiat câteva femei de peste 50 de ani, iar imaginile înainte și după arată transformări uimitoare. Unele dintre ele sunt complet de nerecunoscut și par cu cel puțin 20 de ani mai tinere. 

Citește și: 
Înainte și după. Aceste 18 imagini cu vedete demonstrează perfect puterea machiajului


Machiajul acționează precum o baghetă magică ce poate ascunde principalele semne ale îmbătrânirii: cearcăne, piele pigmentată, ochi obosiți, riduri și linii fine.

Nu doar machiajul este spectaculos, ci și strălucirea pe care o aduce în ochii modelelor în vârstă.
Cele mai multe dintre ele își recapătă zâmbetul și par încântate de rezultat.

Deși este vorba de un machiaj de specialitate, care nu poate fi purtat zi de zi, acest experiment le redă femeilor în vârstă încrederea în frumusețea lor.

Descoperă 20 de femei în vârstă care și-au redescoperit frumusețea cu ajutorul machiajului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod