Cele mai frumoase minuni: 11 imagini cu bebeluși, făcute de o fotografă profesionistă

Bebelușii care au doar câteva zile de când au venit pe lume sunt irezistibili în imaginile realizate de o fotografă profesionistă.
Agata Brannon, o fotografă din Long Grove, Illinois, Statele Unite, este specialistă în realizarea imaginilor de familie, în special a celor cu nou-născuți. Născută și crescută într-un orășel din Polonia, ea a emigrat în Statele Unite la începutul anilor '90 și de atunci Chicago a devenit casa ei.

După ce în urmă cu mai mulți ani a descoperit pasiunea pentru fotografie, și-a cumpărat prima cameră foto profesională. A studiat bazele fotografiei, apoi a avut răbdare și a învățat o mulțime de trucuri ale acestei profesii și și-a petrecut ultimele două decenii din viață perfecționându-și talentul.

Astăzi, Agata Brannon se numără printre cei mai apreciați fotografi de nou-născuți din zona Chicago.
Are peste opt ani de experiență în această nișă și a fost desemnată cel mai bun fotograf pe teme de maternitate din Chicago în 2017, 2018, 2019 și 2020.

Când nu pozează nou-născuți în studioul din centrul satului Long Grove, Agata se plimbă și face fotografii pe străzile localității. Imaginile sale pot fi admirate pe site-ul ei, pe Facebook și pe Instagram.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mara pe 8 Aug 2020, 11:23
    Fotografi

    Drăguț, dar acum, in 2020 avem deja in România o mulțime de fotografi de nou-născuți. Nu inteleg de ce vorbim de astfel de fotografi din afara țării, fără a fi cu nimic mai speciali fata de mulți din România. Articolul ar fi avut sens undeva înainte de 2010-2011, când in România nu exista deloc genul acesta de fotografie.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod