Demi Moore a împlinit 58 de ani: 15 imagini din tinerețea unei femei frumoase, dar fără noroc în dragoste

La 58 de ani și după trei divorțuri, Demi Moore înțelege unde a greșit de fiecare dată în dragoste. Ea are puterea de a-și analiza cu sinceritate trecutul complicat.
Demi Moore e la doi "pași" de 60 de ani. Incredibil, nu-i așa, cum trece timpul, iar asta se vede de fiecare dată când o vedetă care a cucerit mai multe generații cu frumusețea și talentul său în tinerețe adaugă acum câte un an la o carieră ce se întinde pe mai multe decenii.

Pentru Demi, aceste decenii n-au curs lin și n-au adus numai clipe fericite. S-ar zice că o femeie atât de frumoasă poate avea tot ce-și dorește - și cu toate astea, vedeta din "Stafia" și "Propunere indecentă" a avut un destin întortocheat și presărat, ici-colo, cu petalele uscate ale nefericirii. Partea bună este că a găsit de fiecare dată puterea de a merge înainte fără teama de a privi înapoi și de a-și accepta greșelile.

Chiar dacă e singură acum, nu mai datorează, în sfârșit, nimic nimănui, iar această eliberare o face să se simtă împăcată și liniștită. La cei 58 de ani împliniți pe 11 noiembrie, se simte mai bine decât în mulți dintre anii turbulentei sale tinereți.

A vrut mereu să fie pe placul cuiva


Dragostea a trădat-o mereu pe Demi. Și când privește înapoi știe de ce: pentru că a căutat mereu să fie pe placul bărbaților pe care i-a iubit. "Cred că e un proces, să nu-i zic un clișeu, dar e un proces în care înveți să te iubești pe tine însuți, să accepți că ești cine ești", spunea actrița, în iulie, în emisiunea "The Jess Cagle Show", difuzată de postul american de radio SiriusXM.

"Eu m-am schimbat într-una ca să fiu așa cum am crezut că dorea altcineva", a continuat ea.



"Astăzi chiar este necesar să muncești într-o relație. Ca să parcurgi călătoria prin care să onorezi iubirea care v-a adus împreună și ca să-i dăruiești tot ce ai, dar nu poți face asta fără dragoste și fără acceptarea ta așa cum ești", a mai spus actrița.

Și-a înșelat primul soț chiar înaintea nunții


Demi avea doar 18 ani când s-a măritat prima oară, cu muzicianul Freddy Moore, cu care a fost căsătorită între 1981 și 1985 și al cărui nume l-a păstrat. Ea a format apoi un cuplu strălucitor la Hollywood cu Bruce Willis, cei doi fiind căsătoriți din 1997 până în 2000. Actrița s-a căsătorit a treia oară cu Ashton Kutcher, în 2005, și au divorțat în 2013.

În volumul autobiografic "Inside Out", lansat recent în România, Demi Moore dezvăluie că și-a înșelat primul soț chiar înaintea nunții: "În noaptea de dinaintea nunții, în loc să stau acasă și să mă pregătesc, l-am sunat pe un tip pe care-l cunoscusem la o filmare. Am plecat de la petrecerea burlăcițelor și m-am dus la apartamentul lui. De ce am făcut asta? De nu m-am dus să-l văd pe bărbatul cu care urma sa jur că îmi voi petrece restul vieții și să-i spun că am îndoieli?".

Demi Moore explică în carte că nunta venea într-un moment dificil, după ce tatăl său adoptiv, Danny Guynes, s-a sinucis în 1980.

"N-am putut să mă împac cu ideea că mă măritam ca să scap de jelirea morții tatălui meu (...) Nu puteam să scap de căsnicia asta, dar puteam să o sabotez", scrie vedeta.

Moore avea 16 ani când l-a cunoscut pe Freddy, care atunci era însurat cu prima lui soție, Lucy. "Eram o adolescentă care nu crescuse cu vreo urmă de respect pentru instituția căsătoriei. Și am dat buzna în viața lui Freddie fără să-mi pese prea mult, îmi pare rău să o spun, de soția lui", mărturisește actrița.

Prețul unui viol și trădarea mamei


Cea mai șocantă dezvăluire din cartea vedetei este că ea a fost violată la 15 ani de un bărbat căruia mama sa i-a dat cheia casei și pe care acesta a plătit-o cu 500 de dolari. Val Dumas, pe numele real Basil Doumas, născut în Grecia, era proprietarul unui club foarte popular în adolescența actriței, La Cage Aux Folles. Bărbatul a murit în 1997, la vârsta de 68 de ani.

Actrița a susținut că Doumas avea cam 48 de ani și era căsătorit și avea copii când a întâlnit-o, la sfârșitul anilor '70. Cei doi au luat o dată masa împreună la Mirebelle, dar curând Doumas a început să o caute la școală. Demi a povestit că apoi acesta a violat-o în casa ei.

Întrebată în emisiunea de televiziune "Good Morning America" dacă a crezut că a fost vândută de mama ei, Demi a spus: "În adâncul inimii mele, nu.
Nu cred că a fost o tranzacție directă, dar i-a dat acces înăuntru și m-a pus în pericol."


Actrița a mai spus că nu crede că violul a fost cumpărat dinainte, ci mai degrabă făptașul i-a dat banii pe urmă mamei sale, pentru a nu depune plângere.

Sfârșitul copilăriei


Demi Moore s-a născut în New Mexico, dar tatăl a părăsit-o pe mama ei înainte de nașterea sa. Actrița a fost crescută de mama ei și de mama celui de-al doilea soț al acesteia. Demi a crezut că Dan Guynes era tatăl ei natural până când, la vârsta de 13 ani, a descoperit certificatul de naștere.



Guynes era un agent de vânzări de spațiu pentru anunțuri de mică publicitate în ziar și mica familie se muta frecvent dintr-o localitate în alta. Și el și mama ei erau alcoolici, ba chiar Virginia a încercat în mai multe rânduri să se sinucidă. În cartea sa, Demi Moore povestește că odată i-a salvat viața mamei sale și atunci s-a terminat copilăria sa. "Îmi amintesc cum îmi foloseam degetele, degețelele unui copil, ca să scot pastilele din gura ei", a scris ea. Vedeta menționează că acela a fost sfârșitul copilăriei sale.

În adolescență, Virginia și Guynes nu mai trăiau împreună. Demi a plecat la Hollywood cu mama ei, iar acolo a avut loc violul. După numai un an de la această traumă, Demi și-a lansat cariera în lumea filmului.

Greșelile din mariajul cu Ashton Kutcher


În cartea sa, Demi Moore mai povestește că a cedat după 20 de ani în care nu mai consumase alcool când fostul soț, Ashton Kutcher, i-a spus că el nu crede în alcoolism și a presat-o să facă sex în trei.

Vedeta susține că a cedat de dragul lui, fiindcă voia să-l facă să se distreze pe soțul său mult mai tânăr, dar a fost o greșeală capitală.

Moore a mai scris că Ashton a înșelat-o de două ori și că a pierdut o sarcină când încercau să aibă un copil.

Citește și: Alain Delon a împlinit 85 de ani. 25 de imagini din tinerețe cu un monstru sacru al filmului


Demi Moore s-a căsătorit cu Ashton Kutcher în 2005, când ea avea 42 de ani iar el - 27. Cei doi s-au despărţit în noiembrie 2011, punând capăt unei căsnicii care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher. Divorţul lor a fost finalizat în 2013.

Devastată după acest eșec, actrița și-a regăsit cu greu echilibrul interior și de atunci nu a mai avut o relaţie.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod