20 de imagini rare cu vedete: Cum se distrau starurile în anii '70 și '80

Aceste fotografii inedite, făcute în urmă cu 40-50 de ani, sunt câteva fragmente din tinerețea unor staruri care au inspirat generații la rând. Iată cum arătau și cum se distrau atunci Michael Jackson, Freddy Mercury și John Travolta!
Fiecare fotografie veche are în spate o poveste. Pozele vechi, din "epoca offline", când internetul nu se născuse, sunt fragmente prețioase din trecut. Mai ales dacă surprind momente inedite din viața unor personaje faimoase.

Grație lui Brad Elterman, putem vedea astăzi cum era lumea vedetelor în anii '70 și '80. Elterman este un fotograf profesionist din California care și-a început cariera incredibilă la doar 16 ani, când a fost publicată prima imagine făcută de el. Era o fotografie a lui Bob Dylan, din timpul unui concert din 1974, care a reprezentat biletul său de intrare în culisele lumii rock 'n' roll și a celei pop.

Fotograful s-a concentrat pe surprinderea unor momente candide din viețile celebrităților.
"Nu eram un fotograf rock 'n' roll tradiíonal, pentru că nu dădeam doi bani pe fotogafierea unuia care ținea o chitară în mâini", a declarat Elterman pentru Vice. "Asta făceau deja fotografii de atunci și eu nu eram interesat de pozele generice de concert. Făceam fotografii în culise, astea chiar erau poze interesante care spun o poveste; erau imagini după care tânjeau revistele", a mai spus el.

Acum, după 40 de ani, Brad Elterman încă este un fotograf incredibil de popular, al cărui stil nu s-a schimbat nici după atâta timp, după cum se poate vedea pe contul lui de Instagram.
"Nu s-a schimbat deloc. Cei mai mulți dintre editorii de acum îmi spun să nu schimb nimic și să continui să fotografiez ca în 1977 cu Joan Jett", a spus fotograful.

Instantaneele acestui artist sunt o desfătare pentru cei care s-au bucurat în tinerețe de muzica anilor '70-'80, dar și pentru cei care nu au trăit acele timpuri speciale. Iată cum se distrau starurile atunci!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod