10 actori care au folosit cele mai ciudate metode ca să se îngrașe pentru un rol

E nevoie de sacrificii pentru a juca perfect un personaj, iar acești actori știu bine ce înseamnă asta: ei au făcut tot posibilul ca să se îngrașe pentru un rol.

Cu tot machiajul executat minuțios de profesioniștii de pe platou, și cu cele mai moderne efecte speciale, tot nu poate fi suficient pentru ca un actor să intre perfect în pielea unui personaj. Nimic nu poate înlocui un aspect fizic autentic, așa că, de multe ori, actorii trebuie să se supună unor sacrificii chinuitoare ca să ajungă la nivelul impus de rolul jucat.

Bright Side ne demonstrează că viața de actor nu-i deloc simplă: aceste staruri au apelat la cele mai bizare trucuri ca să se îngrașe pentru un rol. Apoi au slăbit ca să arate din nou bine.
1 din 11

Christian Bale — „American Hustle“

Actorul este renumit pentru transformările lui inimaginabile din diferite filme: Bale poate deveni dintr-un slăbănog un tip de 90 de kilograme. Când a jucat în "American Hustle", a urcat de la 83 la 103 kilograme, iar pentru asta a înghițit multe produse fast-food. "Am mâncat o grămadă de gogoși, o grămadă de cheeseburgeri și tot ce mi-a picat în mână. Practic, am mâncat tot ce mi-a ieșit în cale", a dezvăluit el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod