Lovitura insuportabilă pe care Prințesa Diana a primit-o cu o seară înainte de nunta ei: Charles i-a spus că nu o iubește

Prințesa Diana a fost devastată de confesiunea lui Charles și s-a gândit să renunțe la nuntă.
Penny Thornton, astrologul pe care Diana a început să îl consulte din 1986, a dezvăluit că Prințul Charles a făcut remarca chiar înainte de nuntă, în 1981, pentru că el nu dorea ca mariajul lor să pornească de la o falsă premisă. După confesiunea care a devastat-o pe Diana, ea nu a mai vrut să facă nunta a doua zi, relatează Daily Mail.

"Unul dintre cele mai șocante lucruri pe care Diana mi le-a spus a fost că în noaptea de dinaintea nunții Charles i-a zis că nu o iubea... Cred că Charles nu dorea să facă nunta pornind de la o premisă falsă. A vrut să o lămurească pe Diana, iar pentru ea a fost devastator. În momentul acela ea nu și-a mai dorit să se mărite, se gândea să nu vină la nuntă", a spus astrologul.

Acum ori niciodată


Penny Thornton a făcut dezvăluirea în cadrul noului documentar realizat și difuzat de postul britanic de televiziune ITV, intitulat "The Diana Interview: Revenge Of A Princess" ("Interviul Dianei: Revanșa unei prințese"), la 25 de ani de la interviul-bombă acordat de Lady Di în emisiunea "Panorama".

James Colthurst, medic foarte apropiat de Diana pe vremea când aceasta lucra ca bonă înainte de a se căsători cu Charles, apare și el în documentar.

"Îmi amintesc că devenea din ce în ce mai revoltată de ceea ce se întâmpla și de faptul că toată organizația, așa cum o vedea ea, sprijinea relația dintre Camilla și Prințul Charles", a spus el, adăugând că Diana avea momente când era extrem de furioasă din această cauză.



Jurnalista Jennie Bond, specializată în chestiunile monarhiei, spune în documentarul ITV că Diana i-a mărturisit că se temea să nu fie eliminată din orice înțelegere privind divorțul. "Se temea că i se va interzice să vorbească public, în orice fel, despre căsnicie. A fost acum ori niciodată", a arătat Bond.

Urmările interviului care a șocat lumea


Presa din Marea Britanie a relatat recent pe larg despre acuzațiile făcute de fratele Dianei, Earl Spencer, care a găsit dovezi ce atestă că prințesa a fost indusă în eroare de jurnalistul Martin Bashir ca să-și spună povestea pentru că mărturia sa i-ar servi în cazul divorțului.

Noul documentar realizat de ITV redă povestea din spatele interviului acordat în 1995 de Prințesa Diana care a șocat națiunea britanică, periclitând, totodată, viitorul monarhiei și al postului BBC.

Divorțul dintre Charles și Diana a fost finalizat oficial pe 24 august 1996, la un an după ce aceasta spunea în interviul difuzat de BBC că "erau trei persoane în căsnicia lor".

Citește și: Răspunsul Reginei Elisabeta când Diana i-a spus că are probleme în căsnicie: „Charles e deznădăjduit“


Afirmațiile din documentarul ITV survin după ce BBC a anunțat că va efectua o investigație asupra împrejurărilor în care Prințesa Diana a acceptat să acorde interviul difuzat în 1995 în emisiunea "Panorama".

BBC a confirmat că va analiza modul în care jurnalistul Martin Bashir a realizat interviul.

Fratele Dianei, Earl Charles Spencer, l-a acuzat pe Bashir că a folosit "tactici murdare", inclusiv producerea unor documente financiare false din care reieșea că prințesa ar fi fost devaforizată în cazul unui divorț, ca să-i câștige încrederea și să o determine să vorbească public despre problemele ei personale.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod