Cea mai veche prietenie din lume: Aceste imagini superbe surprind legătura specială dintre om și animale

Suntem prieteni de când lumea și pământul. Împreună am traversat istoria, împreună am împărțit și bune și rele, împreună trăim și acum, de cele mai multe ori în bună pace. Ne-a fost dat să trăim laolaltă, ne leagă cea mai veche prietenie din lume.

Pământul își ia înapoi ce este al său: 17 locuri abandonate de oameni, recucerite de natură

Cu toată tehnologia noastră, nu ne putem pune cu natura. Aceste imagini ne dovedesc încă o dată că ea este mai puternică și își ia înapoi ceea ce îi aparține.

17 imagini care ar face manualele de istorie mai interesante

Evenimente importante și personaje care au influențat istoria lumii au fost surprinse în aceste fotografii prețioase.

5 cosmetice din anii ’90 pe care nu le vom uita niciodată

Ai copilărit în anii ’90 sau această perioadă îți aduce aminte de anii tinereții? Atunci cu siguranță ai și foarte multe amintiri legate de această perioadă care pare acum atât de îndepărtată.

17 metode anticopiat aplicate în toată lumea: Nu poți să faci nicio mișcare!

Oricâte măsuri s-ar lua, copiatul la examene pare imposibil de eradicat. Dar există profesori care au găsit cele mai bune metode pentru a sta cu ochii pe cei care vor să copieze.

12 oameni care s-au schimbat total în doar un an: Au slăbit enorm și au devenit de nerecunoscut

Forța unora de a lupta pentru a-și schimba viața este impresionantă. Acești oameni au slăbit enorm și au devenit de nerecunoscut în decurs de numai un an.

Cât contează dantura pentru aspectul fizic: 30 de oameni săraci cărora un dentist le-a schimbat viața

Dantura este esențială pentru aspectul fizic. Iar acești oameni săraci și-au recăpătat zâmbetul cu ajutorul unui dentist care le-a refăcut gratuit dantura. Ce om!

Cum arătau costumele de Halloween în urmă cu 100 de ani: Oamenii se priceau să fie bizari

Cum se pregăteau oamenii de Halloween la sfârșitul anilor 1800 și începutul anilor 1900? Chiar și cu mijloace modeste, știau cum să arate cât mai sinistru.

Día de los Muertos, Halloween în stil mexican: 15 imagini spectaculoase de la parada morților

Mexicanii se pregătesc pentru Día de los Muertos, o sărbătoare spectaculoasă și plină de culoare care eclipsează Halloween-ul occidental.

Transformarea uimitoare a unui actor care imită perfect vedete și figuri celebre - VIDEO

Un actor foarte talentat reușește să imite perfect mai multe staruri de cinema și personaje ilustre. Noi am recunoscut din prima 10 celebrități. Tu poți să le identifici pe toate?

Cine e soprana cu voce de înger care a ajuns să trăiască pe străzi în SUA: S-a născut în Basarabia, știe românește și a dus o viață ca-n filme

Emily Zamourka (52 de ani) a cucerit întreaga lume după ce a fost filmată în timp ce cânta la metrou, în SUA. Ea s-a născut în Basarabia, a avut o copilărie grea și a trecut printr-o căsnicie violentă.

15 lucruri neașteptate, descoperite de instalatori: Așa ceva nu merită reparat!

Munca de instalator e plină de surprize. De cele mai multe ori, neplăcute. Chemați să intervină în situații în care se așteaptă la niște reparații banale, instalatorii se trezesc câteodată că au de-a face cu lucruri neașteptate.

Cele mai tari costumații de Halloween: 30 de idei mortale

Halloween 2019 e tot mai aproape, iar unii au început deja pregătirile. Aceste câteva costumații ieșite din comun atrag cu siguranță atenția în noaptea de Halloween!

Cât de mult semeni cu ai tăi: Puterea genelor e uimitoare!

Zestrea genetică cu care venim pe lume ne influențează enorm. Iată cât de mult seamănă unii cu rudele lor!

Noul calendar pentru 2020: Cei mai frumoși pompieri au pozat cu animale, iar imaginile aprind imaginația femeilor

Cel mai tare calendar pentru 2020 a apărut deja: pompierii australieni au pozat împreună cu animale în scop caritabil. Băieții care sting incendii arată atât de bine, încât aprind imaginația femeilor din lumea întreagă.

Cum trece timpul: 13 imagini în care se vede cum zboară anii

Timpul nu stă pe loc, chiar dacă uneori ne-am dori asta, alteori nu. Dar semnele trecerii anilor sunt la tot pasul. Și sunt uimitoare.

25 de oameni frumoși care provin din rase amestecate: Chipurile lor sunt superbe!

Amestecul raselor produce rezultate minunate. Iată 25 de oameni frumoși care au gene din mai multe rase!

Dragostea învinge întotdeauna: Tânăra care s-a logodit cu soțul ei după ce o lovitură la cap i-a șters toate amintirile

Doi tineri demonstrează că unii oameni sunt predestinați să fie împreună și nimic nu-i poate despărți: nici timpul, nici distanța, nici pierderea memoriei.

14 comparații surprinzătoare: Natura ne joacă feste

Realitatea ne oferă, uneori, surprize colosale. Cine a mai pomenit un câine mai mare decât un om și o pisică mai mare decât un cățel?

16 oameni care s-au schimbat total de-a lungul anilor: Au devenit de nerecunoscut

Timpul rezolvă multe: copiii și adolescenții care nu erau încântați de aspectul lor fizic s-au transformat într-un mod incredibil peste ani.