Fostul cumnat al Reginei Letizia susține că a avut o relație amoroasă cu Suverana Spaniei

Jaime Del Burgo, în vârstă de 53 de ani, stabilit în prezent în Marea Britanie, a făcut recent afirmații uimitoare despre o presupusă relație romantică cu Regina Letizia a Spaniei, arată dailymail.com.
Del Burgo, care a fost căsătorit anterior cu sora mai mică a reginei, Telma Ortiz, a declarat că relația lor a început înainte de căsătoria sa cu Telma și a continuat chiar și după nunta reginei Letizia cu Regele Felipe în 2004.
 
Purtătorul de cuvânt al Casei Regale Spaniole a răspuns solicitării FEMAIL, spunând: „Nu avem comentarii de făcut despre acest subiect.”
 

Cumnatul a povestit totul într-o carte, lansată recent 

 
Cu toate acestea, în primul său tweet de la izbucnirea scandalului, del Burgo a insistat că nu regretă nimic din ceea ce a publicat anterior, menționând că nu are resentimente față de cei care l-au amenințat.
 
Del Burgo a distribuit pe rețelele sociale un selfie vechi al reginei Letizia, în care aceasta purta un șal negru, despre care Jaime susține că i-ar aparține, ca dovadă a relației lor.
Acesta a fost acompaniat de un mesaj pe care susține că l-a primit de la regină, în care aceasta își exprima dorința de a-l vedea din nou.
 

A vrut să o ceară de soție 

 
În plus, Jaime a făcut afirmații incredibile în cartea „Letizia y Yo”, scrisă de jurnalistul și autorul Jaime Penafiel. Del Burgo pretinde că avea un inel de logodnă în buzunar în timpul unei întâlniri cu Letizia în 2002, când aceasta i-ar fi mărturisit că s-a îndrăgostit de viitorul rege al Spaniei.
 

A fost martor la nunta ei cu viitorul rege al Spaniei 

 
Ulterior, a susținut că a devenit prieten cu Felipe și că Letizia l-a rugat să fie martor la nunta lor din 22 mai 2004.
 
 
 

Cum a început totul

 
Jaime afirmă că relația lor romantică a început în Veneția și datează de dinainte de anul 2000.
El susține că, după nașterea Prințesei Leonor, Letizia i-ar fi spus „Te iubesc” în timp ce se aflau împreună într-un hamac lângă o piscină.
Telma Ortiz, sora reginei, trăiește acum cu avocatul irlandez Gavin Bonnar, cu care are un copil. Sharon Corr, prima soție a lui Gavin, a scris recent versuri care se referă la „sora strâmbă a reginei” în albumul său „The Fool & The Scorpion”, ceea ce a stârnit speculații printre fanii săi.
 

Letizia a fost marea lui dragoste 

 
Autorul cărții „Letizia y Yo”, în vârstă de 91 de ani, a declarat pentru El Cierre Digital că Letizia a fost „marea dragoste” a lui del Burgo și că relația lor s-a transformat într-o „prietenie strânsă” după ce aceasta a început o relație cu Felipe.
Jaime del Burgo susține, de asemenea, că a fost implicat în pregătirile pentru nunta regală, ajutând financiar familia reginei și chiar ocupându-se de acordul prenupțial.
 
 
 
În cartea sa, Jaime îl descrie pe Felipe ca fiind un „om cu inimă mare” și menționează că a avut o „prietenie strânsă” cu acesta.
Del Burgo pretinde că a menținut o relație romantică cu Letizia chiar și după nunta din 2004, susținând că deține fotografii, videoclipuri și mesaje text drept dovezi.
 
Una dintre cele mai șocante afirmații ale lui del Burgo este aceea că Regina Letizia i-a propus să facă un copil împreună, folosind o mamă surogat în Los Angeles.
 
Înainte de întâlnirea cu Felipe, Letizia fusese căsătorită cu profesorul de literatură Alonso Guerrero Perez. După divorț, Letizia și-a construit o carieră de succes în jurnalism, lucrând pentru publicații precum La Nueva España, ABC, agenția de știri EFE și postul de televiziune CNN+. Ea l-a întâlnit pe Prințul Felipe în 2002, în timpul unei deversări de petrol în nordul Spaniei; la un an după aceea, Letizia și-a părăsit locul de muncă, eveniment care a fost rapid urmat de anunțul oficial al logodnei lor.
 
 
 
Nunta dintre Letizia și Felipe din anul 2004 a contribuit semnificativ la creșterea popularității Casei Regale, iar dorința Letiziei de a promova mărci autohtone accesibile, cum ar fi Zara, a fost foarte apreciată de către locuitorii Spaniei. 
Letizia și Felipe au împreună două fiice, Leonor, născută în 2005, și Sofia, născută în 2007.
 
 




14 Decembrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod