Azi se aprind luminile de sărbători în Capitală

Azi, 5 decembrie, în Piaţă Romană (la statuia Lupoaicei), bucureştenii sunt aşteptaţi la ora 19.00 pentru a asista la aprinderea luminilor de sărbători, informează Realitatea.net.

UPDATE: Sora vedetei Olivia Steer a murit la 38 de ani

Sora cunoscutei vedete TV, Olivia Steer, a încetat din viaţă. Lavinia Steer avea numai 38 de ani şi era mama unui băiat de şase ani. A murit în urma unei lungi suferinţe, fiind bolnavă de cancer.

Octavian şi Ella au plecat acasă cu 60.000 de euro

Cuplul format din Octavian Strunilă şi Ella au fost desemnaţ aseară marii câştigărori ai ediţiei cu numărul 10 a concursului Dansez pentru tine!.

A murit actorul Leslie Nielsen

Actorul canadian, starul comediilor din seria "Naked Gun", a decedat, duminică (n.r. 28 noiembrie), la vârsta de 84 de ani, într-un spital din Florida, din cauza unei pneumonii. Internat în urmă cu...

Paula Seling a părăsit "Dansez pentru tine"

După o confruntare grea, Paula Seling și Tudor au părăsit emisiunea Dansez pentru tine, în urma votului acordat de către public.

E criză mare, Becali şi-a făcut răcoritoare!

Gigi Becali e în criză mare. Dacă a văzut că nu are şanse să mai ajungă în Liga Campionilor, a luat marca Steaua şi a pus-o pe o sticlă de Cola. Aşa speră să iasă din criză şi să facă rost de bani ca să-şi plătească jucătorii.

Ion B. - un artist nepreţuit

Filmul documentar "Lumea văzută de Ion B.” a luat premiul Emmy. E pentru prima dată când o producţie europeană din Europa de Est a fost nominalizată la prestigioasa competiţie dedicată programelor de televiziune. Documentarul a fost produs de HBO România, iar regizorul filmului este Alexandru Nanau.

3 diferenţe între Lady Di şi Kate

Toţi se întreabă dacă noua Lady Di va sfârşi ca vechea. Există câteva diferenţe între tată şi fiu, respectiv Charles şi William şi diferenţe între Diana şi Kate. Deşi oamenii se întreabă ce va urma. Se pare că va urma doar o nuntă. O nuntă foarte mare.

După Mădălina Manole, o altă artistă se sinucide

Roxana Briban, în vărstă de 39 de ani a fost găsită decedată sâmbătă, în baia apatamentului său.

Răzvan Fodor eliminat de la "Dansez pentru tine"

Echipă formată din Răzvan Fodor şi Lena Rădulescu a fost eliminată aseară din competiţia Dansez pentru tine, difuzată de Pro TV.

Jennifer Aniston arată perfect în piele neagră

Pentru noua producţie "Wanderlust", actriţa a filmat o serie de scene pe străzile din New York, îmbrăcată într-o jachetă şi o fustă scurtă din piele. Ţinuta a fost completată de o pereche de ochelari în stilul unei...

Adevărul despre sfârşitul Ceauşeştilor

Prezentăm în exclusivitate un capitol din cartea ”Sfârşitul Ceauşeştilor: Crimele Revoluţiei”, scrisă de Grigore Cartianu. E al doilea volum din serie şi va fi lansat în acest weekend la Târgul de Carte ”Gaudeamus”.

Brad Pitt a cumpărat povestea minerilor chilieni

Plan B Entertainment, casa de producţie cinematografică înfiinţată de actorul american Brad Pitt, intenţionează să realizeze un lungmetraj despre operaţiunea de salvare a celor 33 de mineri chilieni, blocaţi într-o mină din deşertul Atacama timp de peste două luni, conform Mediafax.

Nicola și Ștefan au părăsit “Dansez pentru tine”

Nicola și Ștefan Giurgea au fost cei care au părăsit competiția “Dansez pentru tine”.

A apărut primul copil din flori al lui Adrian Păunescu

La trei zile de la înmormântarea poetului, Andreea-Mihaela Bîrlea, grefieră la Tribunalul Bucureşti, a cerut în instanţă stabilirea paternităţii, susţinând că este fiica lui Adsrian Păunescu, conform cotidianului ”Adevărul de seară”.

Adrian Enache şi fraţii Negoiţă, clienţii prostituatelor de lux

În urma unei anchete realizate de ziarul "Naţional", au ieşit la iveală o serie de afaceri cu iz... sexual în care protagonişti sunt Adrian Enache, proaspăt partener oficial al Iulianei Marciuc, fraţii Negoiţă - Robert şi Ionuţ, dar şi politicianul Nicolae Bănicioiu.

Joe Jackson: ”Nu regret că l-am bătut pe Michael”

Părinţii lui Michael Jackson au fost intervievaţi de celebra Oprah Winfrey. Pentru prima dată, tatăl lui Michael Jackson a recunoscut public faptul că şi-a bătut fiul cu cureaua.

Moştenirea poetului: unde se duc cele peste 4 milioane de euro ale lui Adrian Păunescu?

Şase case, un teren în Voluntari, bijuterii, obiecte de artă şi conturi bancare de peste 43.000 de euro, acestea toate însumează averea pe care a lăsat-o în urmă Adrian Păunescu, mult mai puţin valoroasă, însă, pe lângă opera sa.

La "Dansez pentru tine", trei echipe au fost condamnate la duel

Echipa formată din Bogdan Vladau şi Ana Maria a pierdut duelul în faţa Nicolei şi a lui Ştefan şi a părăsit competiţia "Dansez pentru tine".

Şerban Brădişteanu anunţă moartea lui Adrian Păunescu

Şeful clinicii de chirurgie cardiovasculară a spitalului de Urgenţă Floreasca, Şerban Brădişteanu, a anunţat moartea poetului în această dimineaţă.