Actorul Iurie Darie a fost internat la Spitalul Floreasca

Iurie Darie a fost dus de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală după ce şi-a pierdut cunoştinţa pe stradă, potrivit realitatea.net. "Este conştient. A avut o pierdere a cunoştinţei pe stradă, a leşinat. A fost luat cu un echipaj de la noi de la SMURD. Acum este în investigaţii. În acest moment este stabil şi nu sunt probleme", a declarat pentru Realitatea.net Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Update: Cristi Borcea recunoaşte că şi-a înşelat soţia

Cristi Borcea, preşedintele clubului Dinamo, a decis să depună actele de divorţ, cerând o despărţire pe cale amiabilă de soţia sa, Mihaela, potrivit cancan.ro.

Prinţul William şi Kate, lună de miere pe Lizard Island

Sunday Mirror publică astăzi ştirea coform căreia luna de miere a Prinţului William şi a viitoarei sale soţii, Kate Midleton, se va desfăşura pe Lizard Island, o insulă cu statut de parc naţional, care a primit acest nume de la celebrul explorator britanic James Cook, care a descoperit-o în anul 1770.

"Românii au talent": Adrian Ţuţu, marele câştigător

Adrian Ţuţu a fost cel care a luat marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, impresionând juriul şi publicul. Tânărul are 18 ani şi, în preselcţii, a reuşit să-i dea gata pe membrii juriului de la "România au talent", cu o compoziţie proprie care se poate dovedi a fi un imn neoficial al show-ului de la PRO TV.

VIDEO. Lady Gaga a căzut din nou pe scenă

Se pare că Lady Gaga s-a obişnuit cu căzăturile penibile în timpul concertelor. De data aceasta, de vină a fost geaca pe care şi-a aruncat-o pe jos şi care i-a asigurat o căzătură artistică.

Spitalizarea lui Teo Trandafir în Austria a costat 120.000 de euro

După 100 de zile petrecute la Clinica AKH din Viena, două intervenţii chirurgicale şi trei endoscopice pentru o pancreatită acută necrozantă, Teo Trandafir a revenit, ieri, în ţară.

De Paşte, Teo Trandafir s-a întors acasă

Vedeta s-a întors acasă după 3 luni, timp în care a fost internată la spitalul AKH din Viena, acolo unde a fost supusă la mai multe operaţii, potrivit Libertatea.

Prinţul William şi Kate Middleton vin în România în luna de miere?

Un zvon circulă de câteva zile în satul braşovean Viscri, unde prinţul Charles deţine câteva proprietăţi. Conform presei britanice, prinţul William şi viitoarea lui soţie, Kate, au trecut satul pe lista scurtă a posibilelor locaţii pentru luna de miere.

Liviu Vârciu, din nou la 'Dansez pentru tine'. Îl înlocuieşte pe Costin Sforaru

Din cauza unor probleme medicale - întinderi musculare puternice la muşchii tibiei şi la gambă şi cu dureri insuportabile - Costin ar risca să facă o ruptură musculară oricând, de aceea a decis să se retragă din competiţie.

Michael Jackson a fost ucis?

Medicul cardiolog Conrad Murray, care l-a tratat în ultimele luni de viaţă pe cântăreţul Michael Jackson, ar putea scăpa de acuzaţia de omor involuntar, scrie Libertatea.

Cei cinci români care vor lua parte la nunta Prinţului William cu Kate Middleton

Regele Mihai I, Principesa Margareta, Principele Radu, dar şi contele şi contesa Kalnoky, administratorii proprietăţilor Prinţului Charles din Transilvania sunt cei cinci românii care vor lua parte la nunta regală din 29 aprilie, informează www.gândul.info.

VIDEO. Întâlnirea dintre Monica Columbeanu şi Irina în casa de la Izvorani

După mai bine de două ore, Monica a reuşit să intre în casa de la Izvorani pentru a-şi recupera fetiţa. Vezi imagini emoţionante!

VIDEO. Dansez pentru tine - 15 aprilie: Lavinia Pârva şi Costin Sforaru, condamnaţi la duel

Perechile formate din Lavinia Pârva cu Decebal Negoiţă şi Costin Sforaru cu Mădălina Corduneanu au fost condamnate la duel în prima ediţie a noului sezon "Dansez pentru tine".

Războiul Columbenilor: Ce se va întâmpla cu Irina?

Monica Columbeanu a stat vineri, 15 aprilie, mai multe ore la poarta fostei sale reşedinţe de la Izvorani, pentru a-şi primi fiica. În ciuda ordinului judecătoresc, Irinel Columbeanu a refuzat să-i încredinţeze fiica soţiei sale, fiind necesară întervenţia poliţiei.

Catherine Zeta-Jones suferă de tulburare bipolară

Actriţa Catherine Zeta-Jones se confruntă cu o afecţiune psihică numită ”tulburare bipolară”, a anunţat azi publicaţia britanică DailyMail.

Jennifer Lopez, cea mai frumoasă femeie din lume

Jennifer Lopez a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume de către revista People, scrie publicaţia britanică DaiyMail.

Mădălina Manole: Mesajul prin care cere Furadan

Ziarul Ring a făcut publice noi informaţii despre cazul Mădălina Manole, printre care şi ultimele mesaje trimise de pe telefonul personal al artistei.

Keanu Reeves şi Charlize Theron sunt îndrăgostiţi

Keanu Reeves şi Charlize Theron trăiesc o poveste de dragoste, potrivit site-ului gossipcop.com. Cei doi sunt hotărâţi să nu se mai ascundă, când vor apărea peste câteva săptămâni în Marea Britanie, unde ea va turna pentru filmul "Prometheus", iar el pentru "47 Ronin".Ei au mai fost fotografiaţi anul trecut, părând extrem de îndrăgostiţi.Charlize s-a despărţit anul trecut de Stuart Townsend, iar Keanu a pierdut-o pe partenera sa Jennifer Syme, în urma unui accident de maşină petrecut în aprilie 2001.Keanu şi Charlize au realizat două filme împreună: Sweet November (2001) şi The Devil's Advocate (1997).

Monica Columbeanu a vorbit la telefon cu Irinel, în faţa presei. Iată ce a spus!

În această dimineaţă, Monica Columbeanu a sosit la poarta reşedinţei din Izvorani, pentru încă o încercare de a o lua pe fetiţa ei, respectând astfel decizia judecătorilor de a-i încredinţa custodia provizorie a Irinei.

Alex. Leo Şerban va fi comemorat astăzi la Uniunea Scriitorilor

Criticul de film Alex. Leo Şerban, care s-a stins din viaţă vineri noaptea, la Spitalul „Matei Balş” din Bucureşti, va fi comemorat la Uniunea Scriitorilor – Casa Monteoru (Calea Victoriei cu B-dul Dacia), astăzi, între orele 16 şi 22.