Prinţesa Kate poartă rochie "made in" Ferentari

Rochia purtată de prinţesa Kate Middleton, la întâlnirea cu prima-doamnă a SUA, Michelle Obama a fost confecţionată într-o fabrică de textile din Ferentari, potrivit publicaţiei britanice DailyMail.co.uk

Dansez pentru tine: Corina Bud şi Edy Vasile, câstigatorii sezonului 11

În urma voturilor publicului, trofeul celui de-al 11-lea sezon "Dansez pentru tine" şi marele premiu de 60.000 de euro au mers la perechea formată din Corina Bud şi Eduard Vasile şi antrenată de coregraful Bogdan Boantă.

Mihaela Rădulescu şi-a lansat a treia carte, în direct la "Neatza"

Fosta moderatoare TV s-a apucat serios de scris. Astăzi, vedeta şi-a lansat a treia carte, "Întreabă-mă orice", în direct, în emisiunea moderată de iubitul ei, Dani Oţil, la Antena 1. "Întreabă-mă orice", după spusele autoarei, este un roman interactiv care nu se poate împrumuta.

Monica renunţă la Irina. Iată care sunt condiţiile

Irina s-ar putea întoarce la tatăl ei la Izvorani. Propunerea vine din partea avocaţilor Monicăi Comumbeanu, cu respectarea unor condiţii, bineînţeles. Dezvăluirea a fost făcută în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Happy Hour.

Luciu cu tripleţi: doi băieţi şi o fetiţă

Dorinţa vedetei de a avea trei băieţi nu s-a adeverit, doctorii anunţând-o în urma examenului la ecograf că va fi mămica a doi băieţi şi a unei fetiţe.

Inna, făcută praf de presa britanică

Inna a devenit din nou ţinta criticilor britanicilor, de data aceasta a unui jurnalist de la The Guardian care, deşi recunoaşte că vedeta este apreciată pe plan internaţional, susţine că nu are nici cea mai mică idee cum de are succes.

A murit scriitorul Fănuş Neagu

Scriitorul şi dramaturgul Fănuş Neagu a murit marţi dimineaţa la Spitalul Elias din Capitală. În vârstă de 79 de ani, Fănuş Neagu suferea de cancer la prostată în fază terminală.

Avocatul lui Pepe, la un pas de moarte din cauza unei liposucţii

Cătălin Dancu, avocatul lui Pepe, a ajuns la spital cu ruptură de menisc şi a descoperit că o operaţie de liposucţie suferită în urmă cu doi ani i-a provocat, fără să ştie, o infecţie puternică în organism, potrivit realitatea.net.

Teo Trandafir, prima poză de la externare

Vedeta, care la începutul acestui an a trecut printr-o gravă problemă medicală, a acceptat să acorde un interviu publicaţie Pro TV Magazin. Aici a vorbit despre perioada de recuperare, dar şi despre situaţiile incredibile prin care trece.

"Dansez pentru tine": Cove şi Claudia au părăsit competiţia

Ediţia de vineri seară a show-ului "Dansez pentru tine" a desemnat finaliştii acestui sezon al competiţiei. Cei care au părăsit competiţia visurilor au fost Cove şi Claudia Raea, în finala de săptămâna viitoare urmând să se lupte Roxana Ionescu şi Ştefan Rebeja, Corina Bud şi Eduard Vasile, Lavinia Pârvă şi Decebal Negoiţă.

Poze cu femeia care i-a distrus căsnicia lui Arnold Schwarzenegger

Fosta angajată Mildred Baena, în vârstă de 50 de ani, cu care Ardold are un copil de 14 ani declara la începutul acestei săptămâni: "Am făcut sex neprotejat cu Schwarzenegger în casa în care locuia cu familia". Acum, ea locuieşte într-o casă cu patru dormitoare şi piscină, dar mai are alte câteva proprietăţi în afara Los Angeles-ului în care locuieşte cu fiul lui Arnold şi cu ceilalţi trei copii ai ei.

Prinţesa Kate, infertilă?

Potrivit revistei "In Touch Weekly", Kate Middleton suferă de infertilitate. Acest zvon a fost lansat de soacra prinţesei, Camilla Parker-Bowles, şi a fost confirmat de medicul familiei regale.

Inna la Bucureşti: poze şi video

Primul concert pe care Inna l-a susţinut în România a avut loc pe 17 mai la Arenele Romane din Capitală. Cei 5000 de fani adunaţi au rămas uimiţi când vedeta şi-a făcut intrarea în scenă, alunecând încet pe o frângie dintr-un elicopter în mijlocul dansatorilor.

Arnold Schwarzenegger a recunoscut că are un copil cu o fostă angajată

Arnold Schwarzenegger a recunoscut că are un copil cu o fostă angajată. Cu toate că fostul guvernator al Californiei a avut o relaţie cu una dintre angajatele familiei sale acum mai bine de 10 de ani, abia la începutul acestui an i-a mărturisit soţiei sale, ceea ce a şi dus la despărţirea celor doi.

Nicoleta Luciu va avea tripleţi

Nicoleta Luciu, care este însărcinată în patru luni, a dezvăluit într-un interviu pentru Pro TV Magazin că va avea tripleţi.

Eurovision: Hotel FM a dezamăgit

Reprezentanţii Azerbaidjanului, Ell & Nikki, au câştigat finala concursului Eurovision din acest an, care a avut loc la Dusseldorf Arena, Germania, cu melodia "Running Scared". Trupa Hotel FM, reprezentanta României, s-a clasat pe locul al 17-lea, cu 77 de puncte.

VIDEO: Dansez pentru tine - 13 mai: Lavinia Pârva şi Cove, la duel!

Echipele formate din Lavinia Pârva & Decebal Negoiţă şi Cove & Claudia Raea au intrat la duelul care va avea loc pe 20 mai. În urma voturilor publicului, Corina Caragea şi Ştefan Gheorghiu au părăsit competiţia visurilor.

Dansez pentru tine: Roxana Ionescu şi Ştefan Rebeja, dans cu tentă sexuală

Cei doi concurenţi au avut în timpul dansului câteva scene cu tentă sexuală. Roxana avea o "centură de castitate" pe care unul dintre personajele din musical a încercat să o deschidă cu un picamer.

Românii au talent: Valentin Dinu va cânta cu Dan Bitman

Valentin Dinu, unul dintre câştigătorii de la "Românii au talent", va cânta alături de trupa Holograf, informează Mediafax.

Scrisoarea Monicăi Columbeanu

Pentru prima dată, Monica Columbeanu a decis să ia atitudine şi a trimis o scrisoare presei în care explica situaţia prin care trece şi motivele care au determinat-o să accepte un job în străinătate. Vezi scrisoarea completă!