Liviu Vârciu, din nou la 'Dansez pentru tine'. Îl înlocuieşte pe Costin Sforaru

Din cauza unor probleme medicale - întinderi musculare puternice la muşchii tibiei şi la gambă şi cu dureri insuportabile - Costin ar risca să facă o ruptură musculară oricând, de aceea a decis să se retragă din competiţie.

Michael Jackson a fost ucis?

Medicul cardiolog Conrad Murray, care l-a tratat în ultimele luni de viaţă pe cântăreţul Michael Jackson, ar putea scăpa de acuzaţia de omor involuntar, scrie Libertatea.

Cei cinci români care vor lua parte la nunta Prinţului William cu Kate Middleton

Regele Mihai I, Principesa Margareta, Principele Radu, dar şi contele şi contesa Kalnoky, administratorii proprietăţilor Prinţului Charles din Transilvania sunt cei cinci românii care vor lua parte la nunta regală din 29 aprilie, informează www.gândul.info.

VIDEO. Întâlnirea dintre Monica Columbeanu şi Irina în casa de la Izvorani

După mai bine de două ore, Monica a reuşit să intre în casa de la Izvorani pentru a-şi recupera fetiţa. Vezi imagini emoţionante!

VIDEO. Dansez pentru tine - 15 aprilie: Lavinia Pârva şi Costin Sforaru, condamnaţi la duel

Perechile formate din Lavinia Pârva cu Decebal Negoiţă şi Costin Sforaru cu Mădălina Corduneanu au fost condamnate la duel în prima ediţie a noului sezon "Dansez pentru tine".

Războiul Columbenilor: Ce se va întâmpla cu Irina?

Monica Columbeanu a stat vineri, 15 aprilie, mai multe ore la poarta fostei sale reşedinţe de la Izvorani, pentru a-şi primi fiica. În ciuda ordinului judecătoresc, Irinel Columbeanu a refuzat să-i încredinţeze fiica soţiei sale, fiind necesară întervenţia poliţiei.

Catherine Zeta-Jones suferă de tulburare bipolară

Actriţa Catherine Zeta-Jones se confruntă cu o afecţiune psihică numită ”tulburare bipolară”, a anunţat azi publicaţia britanică DailyMail.

Jennifer Lopez, cea mai frumoasă femeie din lume

Jennifer Lopez a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume de către revista People, scrie publicaţia britanică DaiyMail.

Mădălina Manole: Mesajul prin care cere Furadan

Ziarul Ring a făcut publice noi informaţii despre cazul Mădălina Manole, printre care şi ultimele mesaje trimise de pe telefonul personal al artistei.

Keanu Reeves şi Charlize Theron sunt îndrăgostiţi

Keanu Reeves şi Charlize Theron trăiesc o poveste de dragoste, potrivit site-ului gossipcop.com. Cei doi sunt hotărâţi să nu se mai ascundă, când vor apărea peste câteva săptămâni în Marea Britanie, unde ea va turna pentru filmul "Prometheus", iar el pentru "47 Ronin".Ei au mai fost fotografiaţi anul trecut, părând extrem de îndrăgostiţi.Charlize s-a despărţit anul trecut de Stuart Townsend, iar Keanu a pierdut-o pe partenera sa Jennifer Syme, în urma unui accident de maşină petrecut în aprilie 2001.Keanu şi Charlize au realizat două filme împreună: Sweet November (2001) şi The Devil's Advocate (1997).

Monica Columbeanu a vorbit la telefon cu Irinel, în faţa presei. Iată ce a spus!

În această dimineaţă, Monica Columbeanu a sosit la poarta reşedinţei din Izvorani, pentru încă o încercare de a o lua pe fetiţa ei, respectând astfel decizia judecătorilor de a-i încredinţa custodia provizorie a Irinei.

Alex. Leo Şerban va fi comemorat astăzi la Uniunea Scriitorilor

Criticul de film Alex. Leo Şerban, care s-a stins din viaţă vineri noaptea, la Spitalul „Matei Balş” din Bucureşti, va fi comemorat la Uniunea Scriitorilor – Casa Monteoru (Calea Victoriei cu B-dul Dacia), astăzi, între orele 16 şi 22.

Criticul de film Alex Leo Şerban a murit

Unul dintre cei mai apreciaţi şi rafinaţi critici de film, Alex Leo Şerban, a decedat vineri noaptea, la Spitalul Matei Bals, din Capitală. Critic de film, eseist, prozator, traducător şi artist vizual, Leo Şerban avea 52 de ani şi suferea de o boală incurabilă.

Video: Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama sa

Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama sa, Mărioara Zăvoranu, la emisiunea "Show Păcătos" de la Antena 1, după un război de câţiva ani. Oana a trecut peste orgoliul care o caracterizează şi a susţinut că vrea să fie o persoană mai bună, potrivit tabloidului Click..

Deputatul Victor Surdu, soţul Angelei Similea, a murit

Deputatul PSD Victor Surdu a murit azi, 7 aprilie, la vârsta de 63 de ani. Deputatul Ion Munteanu a declarat pentru Mediafax că Victor Surdu a încetat din viaţă la Spitalul "Sfântul Pantelimon" din Bucureşti în jurul orei 13.00. Victor Surdu era internat cu diagnosticul de cancer la pancreas.

Cel mai deştept om din lume are un IQ de 230

Tao Terrence a obţinut la vârsta de doar 8 ani un rezultat de 760 la un examen SAT, în 1995, a obţinut un doctorat la Princeton la vârsta de 20 de ani, iar la 24 de ani a devenit cel mai tânăr profesor de la UCLA. IQ-ul său a fost evaluat la 230 de către Institutul Davidson.

Şoc: 52 de operaţii estetice. O singură femeie - VIDEO

O femeie din Statele Unite ale Americii a apelat la 52 de operaţii estetice care i-au schimbat total înfăţişarea. Vezi cum arăta la cei 55 de ani ai săi după toate intervenţiile pe care le-a făcut!

Un finalist la "Românii au talent" a ucis în 2002 un copil

Clujeanul Emil Luca a împuşcat în cap un băiat de 13 ani şi a scăpat cu un an de puşcărie. Cel care împreună cu soţia lui au uimit publicul la concursul „Românii au talent", cu cele 400 de piruete, este fostul primar al comunei Feleacu, judeţul Cluj.

Lovitură de teatru în cazul Columbenilor. Irinuca trece în custodia mamei

Monica Columbeanu a câştigat astăzi o primă bătălie împotriva soţului ei, Irinel Columbeanu. Tribunalul Bucureşti a judecat astăzi recursul Monicăi Columbeanu vizavi de custodia temporară a fetiţei, iar judecătorii i-au dat câştig de cauză mamei.

Fotomodelul Natalia Mateuţ, arestată în Olanda

Fiica marelui fotbalist Dorin Mateuţ a fost reţinută de poliţia olandeză în acest weekend, în centrul Amsterdam-ului, în timp ce voia să-şi achite cumpărăturile cu mai multe carduri bancare false, informează Mediafax.