Brad Pitt a cumpărat povestea minerilor chilieni

Plan B Entertainment, casa de producţie cinematografică înfiinţată de actorul american Brad Pitt, intenţionează să realizeze un lungmetraj despre operaţiunea de salvare a celor 33 de mineri chilieni, blocaţi într-o mină din deşertul Atacama timp de peste două luni, conform Mediafax.

Nicola și Ștefan au părăsit “Dansez pentru tine”

Nicola și Ștefan Giurgea au fost cei care au părăsit competiția “Dansez pentru tine”.

A apărut primul copil din flori al lui Adrian Păunescu

La trei zile de la înmormântarea poetului, Andreea-Mihaela Bîrlea, grefieră la Tribunalul Bucureşti, a cerut în instanţă stabilirea paternităţii, susţinând că este fiica lui Adsrian Păunescu, conform cotidianului ”Adevărul de seară”.

Adrian Enache şi fraţii Negoiţă, clienţii prostituatelor de lux

În urma unei anchete realizate de ziarul "Naţional", au ieşit la iveală o serie de afaceri cu iz... sexual în care protagonişti sunt Adrian Enache, proaspăt partener oficial al Iulianei Marciuc, fraţii Negoiţă - Robert şi Ionuţ, dar şi politicianul Nicolae Bănicioiu.

Joe Jackson: ”Nu regret că l-am bătut pe Michael”

Părinţii lui Michael Jackson au fost intervievaţi de celebra Oprah Winfrey. Pentru prima dată, tatăl lui Michael Jackson a recunoscut public faptul că şi-a bătut fiul cu cureaua.

Moştenirea poetului: unde se duc cele peste 4 milioane de euro ale lui Adrian Păunescu?

Şase case, un teren în Voluntari, bijuterii, obiecte de artă şi conturi bancare de peste 43.000 de euro, acestea toate însumează averea pe care a lăsat-o în urmă Adrian Păunescu, mult mai puţin valoroasă, însă, pe lângă opera sa.

La "Dansez pentru tine", trei echipe au fost condamnate la duel

Echipa formată din Bogdan Vladau şi Ana Maria a pierdut duelul în faţa Nicolei şi a lui Ştefan şi a părăsit competiţia "Dansez pentru tine".

Şerban Brădişteanu anunţă moartea lui Adrian Păunescu

Şeful clinicii de chirurgie cardiovasculară a spitalului de Urgenţă Floreasca, Şerban Brădişteanu, a anunţat moartea poetului în această dimineaţă.

Adio, Adrian Păunescu!

A fost doar un poet, deşi a făcut tot ce i-a stat în putinţă să fie altceva. A fost liderul mişcării ”Cenaclul Flacăra” în anii '80 până l-a enervat pe Ceauşescu care s-a speriat că o să-i ia locul.

Viaţa lui Adrian Păunescu

Astăzi s-a stins din viaţă unul dintre cei mai mari poeţi contemporani, lider al Cenaclului Flacăra, dar şi politician - Adrian Păunescu.

Update: Adrian Păunescu, vecin de cimitir cu Mihai Eminescu şi Nichita Stănescu

Adrian Păunescu va fi înmormântat astăzi, duminică 7 noiembrie, pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu. Poetul îşi va petrece veşnicia în apropiere de mormintele lui Mihai Eminescu, Nichita Stănescu şi Marin Preda. Procesiunea de înhumare va începe la ora 13.00.

De ce s-a gândit Andreea Marin la sinucidere?

Fosta zână şi-a şocat ieri fanii, recunoscând faptul că a vrut să se sinucidă. Într-un interviu publicat de revista ”Tango”, vedeta vorbeşte despre pierderea mamei, soţul ei şi silicoane.

Portia DeRossi: "Lesbianismul m-a adus în pragul anorexiei"

Aceasta a fost declaraţia pe care a făcut-o fostul star din "Ally McBeal" în cadrul show-ului prezentat de Oprah Winfrey.

Andreea Esca: ”Un sacou mi-a schimbat viaţa”

Andreea Esca a depănat amintiri în faţa studenţilor de la Facultatea de Jurnalism. Vedeta susţine că sacoul a ajutat-o să obţină prima slujbă în televiziune, conform siteului Paginademedia.ro.

O ciudată călătorie în timp într-un film al lui Chaplin

O filmare de un minut, veche de 80 de ani, i-a uimit pe experţi. Un figurant care trece prin cadru vorbeşte la telefonul mobil.

Penelope Cruz, o gravidă la club

Celebra actriţă şi-a petrecut noaptea alături de soţul ei, actorul Javier Bardem, într-un club de mega-fiţe din centrul Londrei.

Magda Catone, divorţ cu scandal

După 27 de ani de căsnicie, Şerban Ionescu e la cuţite cu soţia sa. A spus despre ea că e curvă, iar Magda Catone a povestit că e un bărbat violent şi beţiv.

Vindecarea cancerului e aproape!

O nouă generaţie de medicamente împotriva cancerului se pregăteşte în laboratoare. Experţii înţeleg acum mai mult ca întotdeauna despre comportamentul tumorilor. Cunoştiinţele avansate de genetică vor putea genera tratamente mult mai eficiente decât cele aplicate la această oră.

Lisa Marie Presley: ”Michael mă întreba când o să moară”

În data de 25 iunie 2009, Lisa Marie Presley era în Anglia şi ”am petrecut cea mai ciudată zi din viaţa mea”.

Soţia lui Tom Cruise, deprimată la filmări

Katie Holmes, soţia lui Tom Cruise, reuşeşte cu greu să aibă grijă de fiica ei, Suri, şi în acelaşi timp să joace într-o comedie alături de Adam Sandler.