George Michael a murit

George Michael a murit la 53 de ani

Celebrul cântăreţ, care s-a lansat în anii '80 cu trupa Wham!, a murit în locuinţa sa din Oxfordshire, în ziua de Crăciun, a declarat impresarul său.

Potrivit managerului cântăreţului, Michael Lippman, citat de Press Association, George Micheal a decedat în urma unei insuficienţe cardiace.

Poliţia a declarat că Serviciul de Ambulanţă South Central a fost chemat la o proprietatea sa din Goring în Oxfordshire la 13:42 GMT (15:42 ora României). Ulterior, Poliţia a anunţat că nu au existat circumstanţe suspecte, scrie Mediafax.

Într-o declaraţie, impresarul lui George Michael a spus: "Este mare tristeţe, confirmăm că fiul nostru iubit, frate şi prieten, George a trecut în nefiinţă acasă după perioada de Crăciun".

Michael, care s-a născut Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul unei cariere care acoperă aproape patru decenii.

El a devenit cunoscut în anii '80 după ce a înfiinţat duoul pop Wham!, alături de colegul lui de şcoală Andrew Ridgeley, cei doi devenind celebri datorită unor hituri precum "Last Christmas" şi "Club Tropicana".



În 2011, cântăreţul a anulat o serie de concerte şi a fost dus la spital cu pneumonie, iar medicii i-au spus că a efectuat o traheostomie pentru a menţine căile respiratorii deschise şi el a fost inconştient pe o parte a tratamentului din spital.



Melodii precum "Faith", "Freedom", "Careless Whisper", "Jesus to a child" şi "Kissing a fool" vor rămâne mereu în memoria milioanelor de fani din întreaga lume.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod