Jojo şi Ionuţ au câştigat trofeul la "Dansez pentru tine"

Jojo şi Ionuţ Tănase sunt câştigătorii celui de-al doisprezecelea sezon al emisiunii Dansez pentru tine. Cu un procent de 59,93% din voturile publicului, Jojo şi Ionuţ au câştigat cei 60.000 de euro puşi în joc.

Jojo şi Ionuţ Tănase sunt câştigătorii celui de-al doisprezecelea sezon al emisiunii Dansez pentru tine. Cu un procent de 59,93% din voturile publicului, Jojo şi Ionuţ au câştigat cei 60.000 de euro puşi în joc.

„Vă mulţumesc pentru toată susţinerea voastră. Acest om ar fi murit în această seară dacă nu ar fi câştigat. Bogdan Boantă (coregraful celor doi câştigători), eşti un rege! Vreau să mai mulţumesc unui om: această persoană a creat poate cele mai bune momente din emisiune.

Aplauze pentru Mona Sega!”, a spus Jojo.

Ionuţ, partenerul lui Jojo a reuşit cu greu să-şi stăpânească lacrimile şi să mulţumească tuturor. „Nu-mi vine să cred! Nu e vorba de bani. Câştigarea acestui concurs înseamnă mult pentru mine. Niciodată n-am câştigat nici măcar la loz în plic”, a spus Ionuţ Tănase.

Pe locul 2 s-a situat echipa formată din Catrinel Sandu şi Ionuţ Ionescu, care a primit premiul în valoare de 20.000 de euro.

Echipa formată din Pepe şi Andreea Toma aluat locul trei şi premiul de 15.000 de euro.

Premiul Juriului pentru cel mai talentat dansator, în valoare de 3.000 de euro, a fost obţinut de Andreea Toma.

Vezi AICI momentul decernării premiilor!

 

Povestea lui Ionuţ Tănase

Ca să-ţi reamintim povestea lui Ionuţ Tănase, acesta împreună cu fraţii lui a fugit de acasă când el avea doar 5 ani din cauza mamei bolnave de schizofrenie şi a foamei. S-au dus care încotro.

Niciunul dintre ei nu a cerşit, toţi au muncit, chiar dacă au măturat pe jos sau au ajutat ţăranii în piaţă şi au trăit pe străzi. S-au regăsit mai târziu şi singura lor alinare a fost dansul. Nu au fost niciodată înfiaţi de nimeni şi nici în vreun centru de plasament sau orfelinat, dar de la o vârstă foarte fragedă au început să se întreţină din dans.

 

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ionelala pe 3 Dec 2011, 20:51
    Felicitari!

    Nu pot decat sa-i felicit pe castigatorii concursului, atat pe cei de pe primul loc, cat si pe cei de pe pozitiile ulterioare! Cu acest bani castigati vor putea duce o viata mai buna, decenta si vor putea simti ca intradevar vin sarbatorile si la ei. Merita din plin acest premiu fiindca au muncit f mult! Felicitari inca o data!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod