Viaţa de mamă cu 5 copii: Tori Spelling face crize de nervi, iar soţul cheamă Poliţia s-o calmeze

Creşterea celor cinci copii, infidelitatea soţului şi problemele cu banii au pus-o cu nervii la pământ pe Tori


Surse din anturajul vedetei au declarat că ea are datorii mari şi că se ceartă cu soţul ei din cauza banilor. În 2016, Tori a fost dată în judecată de Amercan Express pentru o datorie nerambursată de 87.000 de dolari acumulată pe cardul ei de credit. Ea a mai avut un proces pentru un alt debit de 38.000 de dolari către compania de carduri de credit, notează Daily Mail.



Instanţa a decis la începutul anului ca Tori Spelling să achite ambele sume restante plus 855 de dolari cheltuieli de judecată, iar soluţia tribunalului pare să o fi afectat.
În mai anul trecut, Curtea Supremă din Los Angeles a decis ca actriţa să plătească peste 200.000 de dolari către City National Bank, jumătate din împrumutul făcut în 2012 la această instituţie.

Pe lângă micuţul Beau, Tori şi Dean McDermott mai au patru copii: un băiat de zece ani, Liam, şi unul de patru ani, Finn, şi două fete - Stella (nouă ani) şi Hattie (cinci ani).

Dean McDermott mai are un copil, Jack Dermott, în vârstă de 18 ani, din căsnicia anterioară cu Mary Jo Eustace. Fosta lui soţie susţine că Dean trebuie să-i mai dea 100.000 de dolari pentru creşterea fiicei lor.

Aventura extraconjugală a lui Dean din 2013 era pe punctul de a destrăma căsnicia celor doi, care au aniversat în 2016 zece ani de mariaj, însă cu ajutorul unui program de terapie cei doi au trecut peste momentul dificil. Această sarcină a venit la momentul oportun, a declarat Tori după împăcare, adăugând că își iubește nebunește soțul și copiii.

Celebră pentru rolul din serialul "Beverly Hills 90210", actriţa americană, fiica regretatului producător Aaron Spelling, a mai jucat în filme de televiziune precum "Co-Ed Call Girl" şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love".


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod