De 8 martie, Geanina Ilies ofera frumusete doamnelor si domnisoarelor!

Desi a renuntat la viata de televiziune, Geanina Ilies este o persoana foarte activa. Dupa ce anul trecut si-a inaugurat cel de-al doilea business, o clinica de remodelare corporala si estetica faciala, fosta stirista a intrat cu acte in regula in randul femeilor de afaceri.

Vedeta si-a petrecut ziua de 8 martie tot la munca. Pentru ca ii place sa fie la curent cu tot ce este nou si mai mult decat atat sa ofere clientelor cele mai noi produse si servicii, Genina a mers dis de dimineata la Cosmobeauty, eveniment de referinta in industria infrumusetarii, ce aduna peste 1.500 de branduri, zeci de master classes, sute de seminarii si workshop-uri.

Chiar daca nu are intotdeauna timp sa se discute cu toate clientele, Geanina a transmis un gand tuturor doamnelor si domnisoarelor care de sase luni au decis sa schimbe ceva in viata lor.

"Gandurile si visurile pot fi materializate prin: dorinta, incredere, autosugestie, cunostinte de specialitate, imaginatie, o planificare atenta, hotarare, prin perseverenta, sa te inconjori de oameni cu minti stralucite, foarte important subconstientul, al saselea simt...Este concluzia pe care am tras-o dupa doar 6 luni cu proiectul @ergoslimclinique.


Vreau sa va multumesc pentru increderea acordata si cu atat mai mult celor care mi-au calcat pragul clinicii pana azi. Poate ca nu ajung sa vorbesc cu toti clientii care termina anumite proceduri insa informatiile referitoare la rezultatele voastre ajung la urechile mele. Va spun sincer, este cea mai mare bucurie! Pentru mine primeaza rezultatele serviciilor voastre iar atunci cand am conceput aceasta clinica, vreau sa stiti ca intentia mea a fost sa detin cele mai bune aparate pentru clientii mei.
Dupa ani buni in care am analizat tot ceea ce a fost mai bun pe piata din acest domeniu, am ales pentru @ergoslimclinique procedurile care ofera cele mai bune rezultate pentru remodelare, anticelulita, slabire, estetica faciala, spa, hairstyle si nail care. Va stau la dispozitie pentru orice problema pe care vreti sa o schimbati la voi. Ne vedem la @ergoslimclinique.
", a declarat Geanina Ilies!

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod