Trucuri pentru picioare perfecte: Ce a scos Elle Macpherson din dietă

La 54 de ani, supermodelul australian are picioarele la fel de frumoase ca acum 20 de ani


Între două întâlniri de afaceri, Macpherson bea un smoothie şi ia prânzul de obicei în jurul orei 13.00. Masa include multe legume, sardine şi salată dreasă cu ulei premium de măsline. "Grăsimile bune sunt importante pentru starea mea", a explicat ea.

După ce termină munca, Elle îşi încheie ziua făcând sport în aer liber (yoga sau pedalează pe bicicletă), apoi ia o cină vegetariană şi eventual un desert - ciocolată neagră sau îngheţată vegană.

Seara, înainte de culare, Elle are un alt ritual strict: ea se îmbracă în pijamale din bumbac, pulverizează în dormitor un parfum de lavandă Sleep Welle, bea ceai din rădăcină de valeriană, hamei şi Scutellaria. "Apoi stau într-o poziţie de yoga care îmi induce somnul.

Trebuie să stau întinsă în pat, cu picioarele ridicate şi sprijite de perete - fac asta numai în intimitatea dormitorului meu, desigur!", a dezvăluit modelul.

Vedeta şi-a cumpărat şi un aparat portabil, Therasage Portable Infrared Sauna, în valoare de 800 de dolari, care lucrează în profunzime cu raze infraroşii, îmbunătăţind circulaţia sângelui, detoxifierea naturală şi accelerează metabolismul. Aparatul creează din abundenţă ioni negativi, pe care îi transmite corpului din toate unghiurile, laolaltă cu un spectru complet de raze infraroşii, potrivit Daily Mail. Printre beneficiile aparatului se numără detoxifierea, îmbunătăţirea circulaţiei, reducerea durerilor, arderea caloriilor şi îmbunătăţirea somnului.

În fiecare dimineaţă, Elle foloseşte peria Mio Skincare Body Brush (25 de dolari australieni) pentru a-şi curăţa pielea, apoi face un duş fierbinte şi unul rece care o ajută să-şi îmbunătăţească circulaţia sângelui.

Totodată, nu trece o zi fără să folosească protecţie solară, ea optând pentru produsele din gama La Roche Posay şi zincul invizibil.
 

Într-un interviu publicat de revista Ocean Drive, Elle MacPherson a povestit cum a înţeles că trebuie să-și curețe organismul. "N-am simțit nicio presiune când am făcut 50 de ani, poate pentru că am început demult să mă pregătesc pentru această etapă a vieții mele. La 40 de ani, am decis să mă concentrez pe sănătate și pe relaxare. Am încetat să mai beau și să iau pastile, nici măcar o aspirină, și am căutat să-mi curăț organismul", a spus ea. "Când am împlinit 50 de ani, n-am simțit nicio problemă fizică și nici n-am avut un șoc emoțional. N-a fost ca și cum <<Of, Doamne, era mai bine înainte>>, a fost mai degrabă ca și cum aș fi renăscut", a adăugat vedeta.

Elle Macpherson, care s-a lansat la vârsta de 21 de ani, a devenit un star internaţional după ce a apărut frecvent în ediţia australiană a revistei Elle, timp de şase ani la rând, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de "The Body" (Trupul).

Pe baza acestui nume, ea a clădit mai apoi un imperiu al produselor de îngrijire a pielii şi al lenjeriei intime, care valorează peste 50 de milioane de euro, notează Mediafax.

Top-modelul s-a căsătorit în august 2013 cu Jeffrey Soffer, un miliardar din Miami, în cadrul unei ceremonii organizate pe insula Fiji, la care au participat doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.
Vedeta se despărţise de Soffer în martie 2012, după o relaţie de doi ani, însă la un an după acea despărţire cei doi au anunţat că s-au împăcat şi că s-au logodit.

În vara anului trecut, presa britanică a scris că Macpherson s-a despărţit de soţul ei. Jeffrey Soffer e un miliardar din Miami care conduce o companie specializată în afaceri imobiliare. Aceasta este cea de-a doua căsătorie, atât pentru Jeffrey Soffer, cât şi pentru Elle Macpherson, care a mai fost căsătorită cu fotograful Gilles Bensimon, în perioada 1986-1989.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod