Au luat-o pe scurtătură şi au ajuns pe arătură: Ce iese când muncitorii îşi fac de cap

Când se grăbesc şi nu sunt supravegheaţi, muncitorii nu se sfiesc să facă treabă de mântuială. Dar găsesc ei o soluţie de tot râsul ca să nu lase treaba chiar neterminată.
Când se grăbesc, unii au un singur mod de a termina treaba mai repede: să improvizeze rapid o improvizaţie de râsul lumii care, chipurile, rezolvă ce n-au rezolvat ei. Aproape că nu-i om care să nu fi trecut printr-o asemenea experienţă.

Pentru muncitorul "de tip Dorel" nu există lucrare care nu poate fi abandonată şi client care nu poate fi batjocurit. Trebuie doar să aibă un motiv, cât de mic. Iar dacă nici acesta nu există, atunci lenea "rezolvă" tot.

Câteva imagini amuzante, postate pe reţeaua Reddit, arată de ce sunt în stare lucrătorii care n-au chef de muncă şi îşi încheie ziua de lucru mai repede decât ar trebui - unii au pus scara pe lângă uşile la care ar fi trebuit să urce oricine, făcând-o inutilă.
Alţii a montat un indicator rutier pe un băţ. Iar altul a amplsat un ditamai panoul solar pe colţul umbrit al unei case.

Colecţia de rateuri "marca Dorel" publicate de ziarul britanic Daily Mail ne arată de ce sunt în stare "meşterii nepereche" când se satură de muncă. Când n-ai de-a face cu autorii acestor capodopere ale eşecului, soluţiile lor prosteşti sunt foarte amuzante...
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod