„Căsuţe“ cu stil: Cele mai neobişnuite modele de cuşti pentru câini

Arhitecţi din toată lumea au lucrat pentru a crea cuşti cu design unic pentru câini. Scopul acestei acţiuni a fost caritabil.
Arhitecţi, designeri şi artişti din toată lumea şi-au unit forţele alăturându-se proiectului intitulat "BowWow Haus", care îşi propune să strângă fonduri pentru îngrijirea animalelor. Participanţii au creat cuşti cu design unic şi adăposturi, iar acestea au fost prezentate în cadrul unei expoziţii care s-a desfăşurat în mai multe puncte din Londra până la începutul acestei luni. Ulterior, cuştile au fost scoase la licitaţie, dar au putut fi cumpărate şi online.
Banii colectaţi vor fi folosiţi pentru a face mai uşoară viaţa a mii de animale.

Unele dintre cuşti au fost create de arhitecţi şi designeri celebri, precum Zaha Hadid, artistul expert în mozaic Ivan Djidev şi multipremiatul designer Denizen Works.

Proiectul este rodul colaborării între Blue Cross, o organizaţie de caritate care se ocupă încă din 1897 de salvarea animalelor abandonate şi exploatate, organizaţia americană non-profit Outdoor Arts Foundation, care sprijină implicarea creativă a comunităţilor, şi fotograful Drew Gardner, relatează Bored Panda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod