Ryan Reynolds a pierdut o admiratoare: Soţia nu-l mai urmăreşte pe Instagram

Starul din „Deadpool“ are o admiratoare mai puţin pe Instagram, după ce Blake Lively i-a dat unfollow. El a spus în glumă că este „foarte trist“.

Au pierdut alţii mii de admiratori pe reţelele de socializare, dar pentru Ryan Reynolds o singură persoană care îl urmărea conta cel mai mult, iar aceasta s-a despărţit online de el. Blake Lively a renunţat să-l mai urmărească pe Instagram, însă, din fericire, asta nu înseamnă că există probleme între ei, nici pe departe!

Ryan n-are de ce să-şi facă griji: decizia soţiei sale de a nu-l mai urmări pe Instagram nu este legată de ceva personal. Blake Lively şi-a şters toate postările de pe Instagram şi a păstrat doar câteva conturi, numite Emily.

După această mişcare, menită probabil să atragă atenţia, ea a postat un trailer al noului său film, "A Simple Favor", în care joacă un personaj numit Emily, anunţă E! News. Aşadar, nimic nu-i întâmplător.

Actorul a glumit despre acest lucru într-un interviu acordat emisiunii "Smallzy's Surgery", difuzată de un post de radio australian: "Da, sunt foarte trist. E aiurea. E un mod teribil să aflu astfel că am fost dat afară din casă, să fiu sincer. Absolut teribil. Nu-mi dau seama de unde atâta ură", a spus el, amuzat.

Ryan a glumit şi despre fetiţele lui, James (trei ani) şi Ines (un an), care sunt prea mici pentru a înţelege care-i treaba cu reţelele de socializare: "Mami i-a dat unfollow lui tati pe Instagram.
Copiii ei vor trage un pârţ şi-şi vor vedea de ale lor"
, a râs actorul.

În afara faptului că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Reynolds şi Lively sunt cunoscuţi pentru mesajele pe care şi le adresează pe reţelele de socializare, notează E! News.

Deşi pare o fire veselă şi pus mereu pe glume, Ryan Reynolds a dezvăluit recent că a suferit o cădere nervoasă după ce a filmat pentru prima parte a francizei "Deadpool", un film care s-a bucurat de succes. Starul a spus că nu-şi poate stăpâni emoţiile când este pus în situaţii stresante, dar talentul l-a ajutat să treacă peste probleme.
"Sufăr de anxietate. Întotdeauna am suferit de anxietate (...) Am ajuns în adâncurile cele mai întunecate ale spectrului şi nu-i deloc plăcut", a declarat el într-un interviu pentru The New York Times.

Reynolds a explicat că atunci când începe să filmeze uită de toate emoţiile, dar după ce a terminat de lucrat pentru "Deadpool" a simţit că este important să meargă la doctor şi atunci i s-a spus că suferă de anxietate, scrie Daily Mail. "Când s-a terminat, am făcut o cădere nervoasă. Efectiv m-a apucat tremuratul. Am fost să mă vadă un doctor pentru că mă simţeam ca şi cum aveam o problemă neurologică sau ceva de genul ăsta.
Şi fiecare doctor la care am fost mi-a zis: <<Ai anxietate>>"
, a povestit el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod