Ryan Reynolds a pierdut o admiratoare: Soţia nu-l mai urmăreşte pe Instagram


Ryan Reynolds şi cântăreaţa Celine Dion şi-au unit forţele pentru filmarea videoclipului "Ashes", cea mai nouă melodie a canadiencei, care apare pe coloana sonoră a filmului "Deadpool 2".

Videoclipul lansat joi îl prezintă pe Deadpool în costum complet şi pe tocuri dansând alături de Celine Dion, care interpretează un cântec dramatic într-o sală de teatru goală. După ce se termină cântecul, Deadpool o elogiază pe Dion pentru interpretare, dar îi cere cântăreţei să cânte ceva mai slab pentru ca vocea ei să se potrivească mai bine cu viitorul sequel.



"Este prea bine. Ăsta este <<Deadpool 2>>, nu <<Titanic>> ", îi spune mutantul, referindu-se la melodia lui Celine Dion de pe coloana sonoră a celebrei pelicule a lui James Cameron. "Interpretarea asta este de nota 11. Ar trebui să cobori până la 5, 5 jumate cel mult", îi spune actorul cântăreţei. "Ascultă, vocea asta poate fi doar de nota 11, aşa că dispari Spider-Man", îi răspunde Celine Dion în videoclip.

"De-a lungul anilor, am primit multe cântece şi am fost implicată în proiecte distractive.
<<Ashes>> este unul dintre aceste cântece şi @deadpoolmovie este cel mai tare. Mergeţi în cea mai nebună călătorie din viaţa voastră când se lansează filmul, pe 18 mai"
, a postat cântăreaţa pe Twitter.

Filmul "Deadpool 2", cu Ryan Reynolds în rolul principal, va avea premiera pe 18 mai.

În aprilie, starul l-a interpretat din nou pe Deadpool, de această dată îmbrăcat cu un costum roz, într-un videoclip în care personajul anunţă că îşi licitează propria haină pentru combaterea cancerului.
Într-un „mesaj special de la Deadpool”, Reynolds le explică fanilor că poartă acest costum roz pentru ca lumea să vadă că are o inimă mare şi că are o nouă obsesie – culoarea roz. "Nu cântăreaţa Pink, ci culoarea. O prefer pe Celine", mai spune cu ironie actorul.

"Aceasta este o luptă în care oricine poate deveni erou. Nu e nevoie de superputeri, pelerine sau costume CG penibile. E nevoie doar de banii voştri. Serios, avem nevoie de banii voştri – costumele astea nu sunt ieftine", îşi încheie Deadpool mesajul.

Participanţii pot dona între 10 şi 5.000 de dolari pentru această cauză, primind şansa să câştige costumul roz al lui Deadpool.
Donaţiile de peste 1.000 de dolari includ şi alte cadouri, precum un poster semnat cu imagini din film sau un mesaj pentru căsuţa vocală personalizat, înregistrat de Reynolds, în rolul lui Deadpool.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod