Kim Kardashian a purtat lentile de contact aurii la Gala Met

Kim Kardashian a strălucit într-o rochie aurie Versace la Gala Met 2018. Ținuta sa a fost inspirată de moda anilor '90, fiind creată integral din material cu străluciri metalice.
Dar starleta nu a lăsat nimic la voia întâmplării și a dorit ca până și privirea sa să includă un strop de auriu. Kim a dezvăluit că a decis să poarte lentile de contact aurii care să se asorteze cu ținuta sa.

"Anul acesta, la Gala Met, mi-am dorit ca look-ul meu să complimenteze rochia aurie Versace în stilul anilor '90", a scris Kim Kardashian într-o postare de pe aplicația sa. Astfel, vedeta și makeup artistul său, Mario Dedivanovic, au decis să completeze machiajul smoky cu lentile de contact colorate.

"Am ales lentile de contact de culoarea mierii, care nu este departe de culoarea naturală a ochilor mei, ci doar puțin mai deschisă.
Obținem uneori această culoare atunci când port eyeliner auriu și lumina este bună, dar mi-am dorit ceva în plus pentru covorul roșu
", a dezvăluit Kim într-o postare pe aplicația sa.


Starleta a mai spus că și-a dorit ceva subtil, surprinzător și a realizat că Gala Met este oportunitatea perfectă de a încerca ceva nou sau riscant în materie de frumusețe și modă.

În ceea ce privește restul look-ului, Kim a folosit aproape exclusiv produse din gama sa proprie, KKW Beauty.
Pentru machiajul ochilor, Mario Dedivanovic a folosit nuanța de fard Albanian din paleta KKW X MARIO pentru pleoape, iar linia genelor a conturat-o cu un fard de pleoape stick KW x Argenis Crème Eyeshadow Stick în nuanța "Dramatico". Makeup artistul i-a conturat și buzele vedetei pentru a obține un machiaj reprezentativ pentru stilul anilor '90.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod