Tom Cruise nu-i dă voie lui Nicole Kidman să meargă la nunta fiului lor adoptiv: „Nu vrea ca ea să fie acolo“

Connor Cruise (24 de ani) se va căsători cu iubita sa de origine italiană, Silvia. Tom Cruise i-a interzis fostei sale soții, Nicole Kidman, să participe la nuntă.

Întotdeauna a existat bănuiala că divorțul dintre Tom Cruise și Nicole Kidman a fost accelerat, dacă nu chiar provocat, de atașamentul neclintit al actorului față de scientologie. Iar informațiile publicate recent de presa americană întărește acest zvon.

Potrivit ziarului britanic Daily Mail, actorul i-a interzis fostei sale soții să participe la nunta fiului lor adoptiv, Connor Cruise. Surse apropiate familiei susţin că tânărul în vârstă de 24 ani "îl admiră pe tatăl său atât de mult" încât nu îndrăzneşte niciodată să nu i se supună.

Connor este membru al bisericii scientologice și se va căsători curând cu iubita lui de origine italiană, Silvia, considerată o "prinţesă a scientologiei". Aceasta s-a mutat, împreună cu familia sa, din Italia în statul american Florida, unde se află unul dintre centrele cultului. Apropiaţii lui Tom Cruise susţin că acesta "îşi adoră" viitoarea noră şi e fericit că fiul său se va căsători cu o adeptă a cultului scientologic.

Fost DJ, actualmente atras de pescuitul în ape adânci, Connor nu iese din cuvântul tatălui său, care se ocupă de tot în privința nunții sale.
Sursele surse citate de ziarul britanic susțin că Tom o adoră pe nora sa și este fericit că fiul lui se însoară cu o membră a cultului scientologic.

În cartea ei, "Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology", Leah Remini, o fostă membră a cultului, scrie că Nicole Kidman a fost trecută pe lista neagră și catalogată drept "o persoană nocivă" de către biserica scientologică. "În primul rând, Tom nu va lua niciodată în calcul să o invite pe Nicole la nuntă pentru că ea este considerată o persoană nocivă de către biserică și în al doilea rând, el nu vrea ca ea să fie acolo", a scris Remini.
Autoarea susține, totodată, că starul i-a întors spatele fostei soții cu mulți ani în urmă.

Connor Cruise şi sora lui adoptivă, Isabella, au fost înfiaţi de cei doi actori în anii 1990. După ce Tom Cruise şi Nicole Kidman au divorţat, în 2001, cei doi copii au rămas în custodia tatălui lor, cunoscut pentru devotamentul faţă de cultul scientologic.

Surse din anturajul actriței australiene susţin că ea a dat vina pe biserica scientologică pentru destrămarea mariajului cu Cruise şi deteriorarea relaţiei cu cei doi copii.

Această ipoteză este susţinută de refuzul vedetei de a vorbi despre scientologie şi despre familia sa, dar şi de absenţa ei la evenimentele importante din vieţile celor doi copii adoptaţi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod