Cum să faci o mașină lovită să arate mai bine fără să o repari: 17 idei geniale care „rezolvă“ orice daună ușoară

Există oameni cu imaginație și umor care par să se bucure când au parte de o daună ușoară. Iată 17 moduri geniale de a acoperi o lovitură în loc să o repari!
Puține lucruri în viață sunt mai rele decât un accident auto. Dacă sunt destul de norocoși să scape teferi și nevătămați, mașina se alege în cel mai bun caz cu tabla îndoită, zgâriată sau cu o bară înfundată ori crăpată și nimănui nu-i convine să bage bani în reparații.

Unii tratează cu nepăsare o zgârietură sau, mai rău, o lovitură în caroseria mașinii, alții se enervează și cheltuiesc mult pe reparații. Dar există și oameni cu imaginație și umor pentru care o daună ușoară e numai bună ca să-și demonstreze atitudinea relaxată și spiritul creativ - dacă mașina merge, aspectul exterior trece pe planul secund.
Pentru ei, să bagi bani în tabla unei mașini este o pierdere de timp și bani, așa că transformă daunele în mici opere artistice, care mai de care mai originală. Astfel, zgârieturile, juliturile, tabla sau elementele din plastic îndoite nu se repară, ci se "maschează" în cele mai ingenioase și mai amuzante moduri, așa cum se poate vedea în imaginile publicate de Bored Panda: unul îți explică că acolo unde se vede "buba" a lovit un cerb, altul dă vina pe Chuck Norris.


Iată cele mai ingenioase și mai hazlii moduri de a te folosi de o lovitură încasată de mașină!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod