Scena cu Brad Pitt și DiCaprio care nu apare în filmul lor: Unul din ei își dă cu balsam de buze

de Daniel Dumitrescu, 12 Septembrie 2018

Brad Pitt și DiCaprio au filmat mai multe scene într-o mașină retro


Acţiunea filmului, care nu este o biografie a criminalului în serie Charles Manson, potrivit lui Tarantino, se situează în anul 1969, surse declarând pentru presa de profil că lungmetrajul va surprinde atmosfera acelor timpuri tumultuoase.

Regizorul a declarat că acțiunea se desfășoară în "Los Angeles-ul anului 1969, în culmea epocii hippie a Hollywood-ului" și că rolul lui Charles Manson va fi jucat de actorul australian Damon Herriman, în vârstă de 48 de ani, relatează Daily Mail.

"Once Upon a Time in Hollywood", cel de-al nouălea film semnat de Tarantino, va fi lansat pe 9 august 2019, când se împlinesc 50 de ani de când adepții lui Manson au comis crimele din LaBianca.

Al Pacino îl va interpreta pe agentul lui Dalton, în timp ce Margot Robbie va fi vecina lui Dalton, actriţa Sharon Tate.

Distribuţia îi include și pe Timothy Olyphant, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Clifton Collins, Keith Jefferson şi Nicholas Hammond. Sony lansează o dramă pe care o vor produce David Heyman şi Shannon McIintosh.

Din nefericire, Burt Reynolds, care urma să aibă un rol în această producție, s-a stins din viață înainte să apuce să filmeze vreo scenă.


Foto: Hepta, Daily Mail

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod