A nins în Africa de Sud: Leii, elefanții și girafele descoperă zăpada

Zăpada a acoperit patru regiuni din Africa de Sud, iar animalele sălbatice din zonele aride sunt surprinse de acest fenomen.

Obișnuiți cu temperaturile ridicate din zonele aride, leii, elefanții și girafele încearcă să se adapteze la valul de frig care a cuprins mai multe regiuni din Africa de Sud. Animalele sălbatice au fost fotografiate în decorul neobișnuit al savanei albe, acoperite de fulgii de zăpadă.

Iarna a lăsat loc primăverii în Africa de Sud, dar schimbarea anotimpurilor a adus temperaturi foarte scăzute pentru această perioadă, iar în weekend a nins în patru state din țară, relatează News24.

Uimiți de căderea zăpezii, mulți sud-africani au fotografiat și filmat peisajele albe și au surprins animalele sălbatice în condiții care par ireale.

Kitty Viljoen a postat pe Instagram imagini cu elefanții în mijlocul zăpezii, la Sneeuberg, și girafele în Karoo, o regiune aridă, fără precipitații.

În rezervația Glen Harry Game, lângă Lootsberg Pass, antilopele au fost fotografiate încercând să reziste frigului și zăpezii.

În weekend a nins mult, iar în unele zone au fost emise avertizări pentru posibile inundații.
Potrivit prognozelor meteo, primăvara se aștertne greu în Africa de Sud, iar temperaturile vor rămâne sub limita înghețului și în aceeastă săptămână.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod