Comoara unei femei bogate: Kylie Jenner are o cameră plină cu genți de un milion de dolari

Vedeta în vârstă de 21 de ani a umplut o cameră întreagă cu o colecție impresionantă de genți de designer, valorând aproape un milion de dolari.

La începutul anului, Kylie Jenner dezvăluia că dorește să dedice o cameră din vila ei luxoasă colecției impresionante de genți. Și s-a ținut de cuvânt!

Devenită un guru al industriei cosmetice la doar 21 de ani, vedeta le-a oferit fanilor ocazia de a arunca o privire în cea mai scumpă cameră din locuința sa, într-un scurt clip în care își etalează bogăția. "Câteva dintre lucrurile mele preferate", a scris ea pe Instagram, prezentându-le fanilor o fotografie din "camera tezaurului".

Starleta deține cinci genți Hermès Birkin care costă, în total, în jur de 44.200 de dolari.

Colecția ei incredibilă include o mulțime de modele roz, printre care și o geantă Birkin 30 Calfskin Satchel, care costă 17.691 de dolari.

Kylie nu colecționează doar genți moderne, ci și câteva modele vintage, la loc de cinste tronând un exemplar Louis Vuitton Speedy 30 Monogram Multicolore Noir, cu un preț estimat la 963 dolari pe site-urile de produse de lux second-hand, notează Daily Mail.

Între modelele metalice create de Louis Vuitton se remarcă cele din gamele Alma și Speedy, cu prețuri cuprinse între 2.288 și 5.569 de dolari.
Starleta a mai arătat și câteva genți mai mici ale acestui brand.

Nicio colecție de genți nu poate fi completă fără un model Chanel, iar Kylie are una de culoare roz, cu emblema CC plasată în față.

Luna trecută, Kylie le-a oferit fanilor un tur complet al camerei în care ține prețioasa colecție de genți, multe dintre acestea costând zeci de mii de dolari. Punând la socoteală și modelele vintage și edițiile limitate ale designerilor, întreaga colecție valorează aproape un milion de dolari, notează Daily Mail.

În imaginile postate pe Instagram, Kylie a dezvăluit și câteva gentuțe pe care le-a cumpărat pentru fiica sa, printre care o geantă Hermes roz de 7.700 de dolari, posibil prima pe care micuța o va purta.

"Am cumpărat aceste genți într-un minut, sunt și o bună investiție", a spus vedeta.

Kylie nu exagerează: potrivit Daily Mail, multe modele se vând doar pe baza unei liste de așteptare și pot trece și șase ani până când doritoarele ajung în posesia lor.

Colecția vedetei, cu genți care au prețuri cuprinse între 11.609 până la suma colosală de 322.466 dolari, include modele create de peste 20 de designeri.

Starleta ține cel mai mult la o geantă din piele de crocodil: "Dacă mi-ar lua foc casa, pe aceasta aș lua-o dintre toate", a mărturisit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod