Prețul unui corp perfect la 51 de ani: Elle Macpherson plătește prin muncă abaterile de la dietă

Supermodelul australian își permite uneori să mănânce pâine cu unt de arahide și înghețată, dar face zilnic 45 de minute de mișcare.

Nu degeaba a fost supranumită "The Body": la 51 de ani, Elle MacPherson arată de parcă ar avea cu 20 mai puţin. Milioane de femei o invidiază pentru silueta ei ireproşabilă, dar lumea trebuie să ştie că în spatele acestui trup perfect nu stă vreo minune, ci multă muncă. În fiecare zi.

Vedeta nu se abate niciodată de la ritualul ei: zi de zi, oricât de obosită ar fi, oricât de puţin chef ar avea, Elle trebuie să treacă prin programul de 45 de minute de exerciţii fizice.

Rezultatul se vede şi garantează că merită să facă acest efort.

Partea bună e că, din când în când, ea îşi poate permite câte un mic "derapaj" de la regimul pe care îl urmează cu o rigurozitate aproape militărească. Printre slăbiciunile ei cărora le mai cedează uneori se numără pavlova - prăjitură savuroasă cu bezea, frişcă şi fructe - o felie de pâine cu unt de arahide, o ciocolată neagră sau o îngheţată.

"Îmi place să-mi permit să mă relaxez şi să mănânc o îngheţată cu copiii"
, a mărturisit Elle pentru Australian Women's Weekly.
Elle a spus că ciocolata pe care o mănâncă fiii ei, Paddle Pop, care se vinde în ţara ei, se numără printre favoritele sale.

Micile "scăpări" au preţul lor, iar vedeta nu rămâne niciodată datoare faţă de ea însăşi: în fiecare zi, la ora 8.30, după ce îşi duce copiii la şcoală, ea începe să facă sport. Deşi nu-i place gimnastica, face fitnnes, aleargă sau înoată, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 August 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod