Sex. 7 trucuri erotice inspirate din filmele porno care îţi îmbunătăţesc viaţa amoroasă

Vrei o viaţă ca-n filme? Şi acest vis include şi acţiunea din dormitor? Ei bine, sunt câteva lucruri pe care le poţi învăţa din prestaţiile actorilor din filmele pentru adulţi care îţi pot face viaţa intimă mult mai incitantă. Invită-ţi partenerul să urmăriţi un film erotic. Nu numai că poate fi un preludiu excelent, dar este şi sursă de inspiraţie.

Împlineşte-i fanteziile!
Sexul pe roluri este una dintre soluţiile recomandate de sexologi pentru relaţii aprinse, pline de dorinţă şi pasiune. Dacă iubitul tău are fantezii cu tine îmbrăcată în costum de asistentă sexy sau pisicuţă rea, împlineşte-le! Discută cu partenerul tău ce poveşti erotice preferă şi puneţi-le în practică. Ce ai zice de o ieşire în oraş deghizaţi? Daţi-vă întâlnire într-un bar, îmbrăcaţi în costumaţiile stabilite anterior. Cu siguranţă întâlnirea va fi una foarte incitantă, iar rolurile interpretate vă vor asigura o noapte specială. 

Nu lăsa rutina să se instaleze şi experimentaţi poziţii noi!
Propuneţi-vă să încercaţi cel puţin o poziţie nouă în fiecare lună. Profită de celebrul ghid Kama Sutra şi aduceţi noi poziţii în dormitor. Alegeţi ce vă place şi încercaţi. Chiar dacă nu vă iese din prima, aveţi destul timp pentru a repeta şi pentru a vă amuza.

Exploraţi locuri noi!
Aveţi la dispoziţie numeroase locuri în care să vă desfăşuraţi. Părăsiţi confortul casei şi avântaţi-vă spre locuri noi. Descoperiţi spaţii discrete care să vă inspire pentru partide de amor fierbinţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod