Povestea frumoasă din „Titanic“ continuă și azi: Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, prieteni de 23 de ani

Kate și Leo, doi prieteni pe viață


Prietenia specială dintre cei doi actori a crescut frumos în acești ani. Kate crede că longevitatea relației lor se datorează faptului că ei n-au flirtat niciodată unul cu celălalt. Lui DiCaprio îi place să lucreze cu Kate și a spus că împreună sunt "ca un mecanism care funcționează perfect".

În 2004, într-o emisiune realizată de Oprah a fost difuzată o înregistrare cu Kate vorbind despre Leo în 1998. "Eram ca toate femeile față de Leonardo DiCaprio. La început mă gândeam: <<Uf, cum o să lucrez cu tipul ăsta frumușel care e și un actor strălucit?>>. Și apoi l-am întâlnit și am văzut că e onest, așa de drăguț, de normal și de bun în ceea ce face", spunea ea atunci.

"Asta-i fata mea", a răspuns DiCaprio. "Și eu simt la fel despre ea", a adăugat el.

"Nici nu vreți să știți ultima conversație pe care am avut-o, pentru că e așa de haioasă și mă face să râd", spunea Kate în 2017, vorbind despre prietenia lor. "Ne spuneam: <<Îți dai seama ce ar crede lumea dacă ar auzi tâmpeniile pe care le zicem?>>. Nu pot să vă zic exact despre ce anume vorbeam, dar da, suntem foarte, foarte apropiați și uneori ne distrăm cu replicile din Titanic, ni se pare foarte amuzant", a mai spus actrița.

De-a lungul anilor, cele două vedete au vorbit deschis despre relaţia lor de amiciţie şi au participat la diverse evenimente.
În 2004, DiCaprio a confirmat că între ei există o legătură puternică, răspunzând astfel când a fost întrebat de Oprah cine e persoana cu care a avut cel mai tare sărut: "Oh, Doamne... Sunt câteva actriţe nebune... dar o aleg pe Kate Winslet, o bunătate clasică."

În 2014, Kate a negat cu promptitudine zvonurile că ar avea o relaţie cu DiCaprio. Ea a spus într-un interviu pentru ediţia britanică a revistei Marie Claire că prietenia lor durează doar pentru că între ei nu este ceva romantic, astfel că se pot susţine reciproc în carieră şi în vieţile personale. "Ştiu că este o mare dezamăgire pentru oameni să audă asta, fiindcă în soap opera care s-a construit pe povestea că Leo şi Kate s-au îndrăgostit la prima vedere, dar de fapt aşa ceva nu s-a întâmplat.
Întotdeauna m-a privit ca pe o membră a găştii lui de băieţi. Niciodată n-am fost o fată cuceritoare pentru el."


"Avem nevoie unul de celălalt pentru că eram foarte tineri şi munceam ore în şir", a mai spus actriţa.

Kate Winslet s-a căsătorit în 2012, la New York, cu Ned Rocknroll, în timp ce Leonardo DiCaprio rămâne un aventurier neobosit. El a avut relaţii cu mai multe modele, printre care şi celebrele Gisele Bündchen şi Bar Rafaeli. Actualmente, starul are o relație de mai bine de doi cu modelul Camila Morrone.

DiCaprio și Kate Winslet au fost văzuți împreună în octombrie 2017, în timp ce se distrau în piscina casei pe care actorul o deține în Saint Tropez.
Amândoi mai plinuţi decât în 1997, când îi întruchipau pe Rose şi Jack şi cucereau lumea cu povestea lor de iubire, Kate Winslet (43 de ani) şi DiCaprio (44 de ani) s-au bucurat de zilele libere şi de soarele din sudul Franţei la casa de vacanţă a actorului.Foto: Hepta, Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod