Picioare lungi și pieptul înainte: Jennifer Lopez arată ireal la 49 de ani - FOTO

Jennifer Lopez arată extraordinar în pictorialul publicat de Harper's Bazaar


Lupta cu prejudecățile are, însă, prețul ei pe termen lung. Jennifer mărturisește că a obosit să tot lupte cu stereotipurile, dar nu a renunțat niciodată să facă ceea ce îi place. "Uneori, am obosit. Am obosit mult. Dar nu m-am gândit niciodată că nu mai vreau să fac asta. M-am gândit doar că am nevoie de o pauză. Simt că mai am multe de făcut. Nu știu dacă voi ajunge vreodată într-un punct în care să fiu mulțumită și să zic: <<Gata. Asta e tot. Am terminat.

Nu mai am nimic de spus>>. Sper că ziua asta nu va veni niciodată", a spus cântăreața.

Lopez a vorbit și despre viața ei sentimentală, precizând că cei care vor să știe dacă se va logodi în curând cu iubitul ei, Alex Rodriguez, vor fi dezamăgiți. "Pentru mine, drumul relațiilor a fost în sus și în jos. Dar nu din cauza altora, ci a mea. Până nu înveți să te iubești pe tine, nu poți să iubești complet pe cineva într-un mod pur și adevărat. După ce reușești asta, poți avea relații bazate pe iubire și respect, care te sprijină și te hrănesc.
E o evoluție care mi s-a întâmplat. Simt că mă aflu într-un punct mai bun acum"
, a mărturisit ea.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa în perioada februarie 1997 - ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd în perioada septembrie 2001 - iunie 2002 şi cu cântăreţul Marc Anthony în perioada iunie 2004 - aprilie 2012. Ea a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din showbiz, precum rapperul P. Diddy.

La sfârşitul lunii mai 2014, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali.
În prezent, Jennifer Lopez are o relaţie cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez (41 de ani).

Jennifer Lopez s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcom-ul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".

Şi-a lansat albumul muzical de debut, "On the 6", în 1999.
Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 80 de milioane de exemplare. Ea este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod