Noua iubită a lui Tom Cruise: Hayley Atwell, 38 de ani, colegă de serviciu

Starul american este nedespărțit de colega lui de platou cu 20 de ani mai tânără, cu care filmează pentru „Mission: Impossible 7“.

Sunt 20 de ani între ei, dar asta n-ar fi o problemă - în fond, s-au văzut diferențe și mai mari de vârstă în cuplurile de la Hollywood: relația profesională dintre Tom Cruise și Hayley Atwell s-ar fi transformat într-una sentimentală, scrie presa britanică.

O sursă a declarat pentru The Sun că actorii au devenit "și mai apropiați" de când lucrează împreună pe platourile de producție ale filmului "Mission: Impossible 7". Cei doi sunt acum nedespărțiți după ce s-au simțit atrași unul de celălalt încă din prima zi de lucru.

"Tom și Hayley s-au îndrăgostit din prima zi.

Carantina și toate dificultățile care au venit i-au apropiat și mai mult și au devenit inseparabili", a spus persoana din anturajul celor doi. "S-au întâlnit după ce lucrau, iar ea a fost la reședința lui din Londra. Se înțeleg foarte bine și par foarte fericiți", a mai spus sursa.

În ultimele săptămâni, Tom și Hayley au fost ocupați cu filmările la "Mission: Impossible 7", desfășurate la Roma, Veneția, în Marea Britanie și Norvegia, fiind văzuți deseori împreună pe platouri, notează Daily Mail.



După divorțul, în 2012, de Katie Holmes, cu care are o fiică, Suri, în vârstă de 14 ani, Tom Cruise a păstrat discreția asupra vieții sale private.



Tom Cruise a mai fost căsătorit cu Nicole Kidman, din 1990 până în 2001. După divorț, el a păstrat custodia asupra celor doi copii adoptați, Connor (25 de ani) și Isabella (27 de ani), pe care i-a crescut în spiritul regiliei scientologice.

Primul mariaj al starului din "Top Gun" a fost cel cu actrița Mimi Rogers, cu care s-a căsătorit în 1987 și de care s-a despărțit în 1990. Se pare că aceasta l-a introdus pe Tom în Biserica Scientologică, iar de atunci a devenit unul dintre cei mai importanți lideri ai acestei organizații.

Citește și: Brad Pitt a împlinit 57 de ani.

În căutarea vindecării după divorțul de Angelina Jolie

Anul trecut, presa a scris că Tom Cruise are o relație cu Elisabeth Moss, vedeta din "The Handmaid's Tale", adeptă a scientologiei. Actrița în vârstă de 38 de ani a negat zvonurile la începutul anului, mărturisind că a fost nedumerită de aceste speculații, mai ales când s-a spus că ei s-ar fi logodit. "Am fost confuză, primeam mesaje de la oameni care mă întrebau: <<N-am știut, de ce nu mi-ai zis?>>", a povestit ea.

Despre Hayley se știe, în schimb, că s-a despărțit anul acesta de iubitul ei, un medic englez.
Ea a mai avut o relație cu modelul Evan Jones, de care s-a despărțit în 2015.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod