Cum arată acum cei mai frumoși bărbați din lume: Primul a fost Mel Gibson

Mel Gibson a fost primul star desemnat, în 1985, cel mai frumos bărbat din lume. Iată acum arată acum toți cei care au primit titlul acordat de People!
În fiecare an, din '85 încoace, revista People și-a asumat dificila sarcină de a acorda titlul de "cel mai sexy bărbat în viață". Au trecut 35 de ani din ziua în care Mel Gibson devenea primul bărbat care primea această recunoaștere.

Cei de la People au realizat o copertă specială cu imaginea actorului australian, iar strategia s-a bucurat de succes, așa că a devenit o schemă clasică: în fiecare an, un bărbat celebru este desemnat cel mai frumos din lume și primește onoarea de a i se dedica o copertă specială.
În 2020, de exemplu, Michael B. Jordan, care a jucat în "Black Panther", a fost numit cel mai sexy bărbat în viață, el fiind al treilea actor de culoare care a primit consecutiv titlul.

Din 1985 și până acum, câțiva bărbați celebri au reușit performanța de a obține acest titlu onorant de mai multe ori: George Clooney (1997 și 2006), Brad Pitt (1995 și 2000), Johnny Depp (2003 și 2009), and Richard Gere (1993 și 1999).

Bright Side
ne invită să vedem cum arată azi câțiva dintre cei care au fost considerați cândva cei mai frumoși bărbați din lume.
Și, deloc surprinzător, unii se țin foarte bine și acum, deși au trecut mulți ani de când i-au convins pe cei de la People să le dedice coperta revistei.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod