Goldie Hawn și Kurt Russell, cel mai cool cuplu de Crăciun: Secretul unei iubiri de 40 de ani

Cei doi actori refac, de sărbători, cuplul adorabil în „The Christmas Chronicles: Part Two“. Nu a fost deloc greu pentru ei: Goldie Hawn și Kurt Russell sunt împreună din 1983.
La prima vedere, Hollwood e ultimul loc în care ar trebui să cauți dragostea care să dureze. Conform datelor recensământului efectuat în 2017 în Statele Unite, rata medie de divorț în rândurile celebrităților este de 52%, de două ori mai mare decât în restul populației, arată Bored Panda.

Există, însă, și excepții. Iar una dintre acestea continuă să sfideze toate statisticile, demonstrând că dragostea poate fi la fel de frumoasă ca în prima zi. Chiar și după 40 de ani. Actorii Goldie Hawn și Kurt Russell s-au îndrăgostit în 1983 și, interesant, nu s-au căsătorit niciodată.

"Nu-i despre căsătorie. Este despre oameni și despre relație și despre dorința de a rămâne împreună", a declarat Goldie pentru People. Kurt a adăugat că, pentru oameni ca el, "căsnicia demonstrează că nu poate oferi ceea ce nu am putea obține altfel".

De ce nu s-au căsătorit


Și cum fotografiile "spun" o poveste mai bine decât toate cuvintele, imaginile cu cei doi actori ne arată cât de bine se potrivesc și cât de fericiți sunt.

Goldie Hawn (74 de ani) și Kurt Russell (69 de ani) și-au imortalizat relația în comedia romantică "Overboard" din 1987, dar asta nu înseamnă că povestea lor de iubire este mai prejos.

Cei doi s-au cunoscut în 1983, în timpul filmărilor pentru producția "Swing Shift", iar de atunci sunt împreună.



Deși nu s-au căsătorit, Kurt și Goldie și-au întemeiat o familie. Ei au un fiu, Wyatt, în vârstă de 34 de ani, dar și copiii din căsătoriile anterioare: el mai are un băiat, Boston (34 de ani), iar ea mai are o fiică, Kate (41 de ani) și un fiu, Oliver Hudson (44 de ani). Toți copiii au fost crescuți cu drag de cei doi actori; de altfel, Oliver îi spune "Tata" lui Russell.

Secretul lor e simplu


Goldie și Kurt au spus și în trecut că familia este cheia fericirii lor. "Mă uit la copiii și la nepoții noștri și nu există nimic pe lumea asta care să mă facă mai fericit decât sunt de ei toți", a spus actorul.

Cuplul este renumit și pentru că se distrează ca în tinerețe. Dar când e vorba de sănătatea lor, ei iau lucrurile foarte serios. "Sunt destul de sigur că dacă nu ar fi fost Goldie, acum aș fi cântărit vreo 130 de kilograme", a declarat Russell într-un interviu publicat de Parade.

Pasionată de fitness, Goldie Hawn urmează o dietă sănătoasă: bea în fiecare dimineață un suc din plante și face meditație pentru a-și păstra calmul. N-o interesează, însă, doar binele ei și al familiei sale: actrița conduce și organizația Goldie Hawn Foundation, iar în 2003 a fondat programul MindUP, pentru a-i ajuta pe copii să se descurce cu managementul stresului și al emoțiilor.

Simbolul dragostei adevărate


"Goldie Hawn și Kurt Russell sunt un exemplu de cuplu care rămâne dedicat dragostei și devotamentului fără să aibă nevoie de niște acte.

Spre deosebire de multe căsnicii de la Hollywood care s-au încheiat cu divorțuri dureroase, ei par să aibă o legătură înfloritoare", a declarat Lise Deguire, psiholog, autoarea cărții "Flashback Girl: Lessons on Resilience from a Burn Survivor". "Sunt sigură că au și ei multe certuri, ca orice cuplu, ceea ce e normal cu tot stresul vieții și cu presiunea constantă de a te afla tot timpul în lumina reflectoarelor de la Hollywood", a mai spus ea pentru Bored Panda.

În realitate, nimeni nu știe ce se întâmplă, de fapt, în relația unui cuplu. "Dar privind din afară, ei par modelul jurământului făcut din inimă, nu ca o obligație legală, ci din dragoste pură", a adăugat Lise.

Experta consideră că divorțul a devenit atât de frecvent în ultimul secol pentru că a fost din ce în ce mai acceptat în societate. Psihologul a adăugat că legătura dintre căsătorie și relație profundă încă nu este clară. "Mulți oameni vor spune că mariajul i-a ajutat să se simtă mai în siguranță, mai stăpâni pe viața lor și mai devotați partenerului lor. În multe feluri, este un sentiment minunat", a arătat ea. Dar în multe cazuri, căsnicia poate avea efecte adverse, precum delăsarea, complezența și un sentiment de plafonare, la modul "nu mai am de ce să mă străduiesc prea tare, pentru că suntem căsătoriți".

"Această atitudine poate duce la probleme în căsnicie", a explicat Lise Deguire.

Din punct de vedere istoric, nu există o legătură atât de puternică între căsnicie și dragoste precum am fi tentați să credem, subliniază psihologul: "Cu secole în urmă, căsnicia era mai degrabă un contract de afaceri, încheiat cu speranța că afecțiunea și dragostea se vor dezvolta cu timpul. Dacă îți iubeai soțul sau soția, asta era un bonus."

Citește și: După 20 de ani. Cum arată acum actorii din „Gladiator“

În ultimele două secole, această practică socială s-a schimbat, iar acum oamenii se așteaptă să se căsătorească cu cineva pe care îl iubesc cu adevărat: "Avem mai multe așteptări de la căsnicie acum decât în secolele trecute. Acum sperăm că mariajul este nu doar o cale de a avea o relație oficială, ci și de a împărți proprietatea, de a crește o familie, de a împărtăși intimitatea și de a avea o viață sentimentală care să ne satisfacă", a explicat Lise Deguire.

Perechea care ne distrează de Crăciun


Explicațiile psihologului se potrivesc cu ceea ce ne arată Goldie și Kurt. Și cine ar putea să ne arate mai bine decât ei cum petrece Crăciunul un cuplu fericit? Goldie și Kurt ne invită să petrecem împreună cu ei sărbătorile la ranch-ul lor din Colorado, unde gătesc, schiază și citesc celebrul poem "The Night Before Christmas".

"Am făcut de atâtea ori asta. Asta-i toată bucuria", a spus Kurt pentru Parade.

Așadar, în decembrie, Goldie Hawn și Kurt Russell ne dau întâlnire pe Netflix, în decembrie, în "The Christmas Chronicles: Part Two" ("Cronicile de Crăciun: Partea a doua"), și ne încălzesc inimile cu bunădispoziția lor molipsitoare. "Când oamenii văd ceva care îi face fericiți, asta le deschide inimile și le dă puterea de a avea speranță și îi face să se simtă un pic mai optimiști chiar acum", a explicat Goldie. După un an atât de greu, este exact ce ne trebuia!


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod