Brad Pitt a împlinit 57 de ani: În căutarea vindecării după divorțul de Angelina Jolie

Unul dintre cei mai importanți actori ai generației sale, Brad Pitt a împlinit 57 de ani. După divorțul „seismic“ de Angelina Jolie, e posibil ca el să nu se mai căsătorească niciodată. Dar va rămâne singur pentru totdeauna, așa cum se vorbește?
La 57 de ani, împliniți pe 18 decembrie, Brad Pitt nu poate fi decât mândru de ceea ce a realizat pe profesional. O fi fost 2020 un an de criză, dar el unul s-a ales cu o "recoltă" grozavă de premii - a luat Oscarul, Globul de Aur, dar și o mulțime de alte distincții importante, precum Critics 'Choice Movie, pentru rolul secundar, jucat fără cusur, în "Once Upon a Time... in Hollywood" al lui Tarantino.

În 2021 îl vom vedea într-un alt registru, în filmul de spionaj "Bullet Train". Nimic de zis pe partea asta - Pitt continuă să lucreze cu sârg mai ceva ca-n tinerețe.

Singur pentru tot restul vieții. Oare?


Pe plan personal, însă, viața lui pare un uriaș șantier și totul e în renovare. Divorțul "seismic" de Angelina Jolie l-a zgâlțâit atât de tare, încât pe plan sentimental nici acum nu a reușit să reconstruiască o relație solidă, care să reziste la "replicile" puternice pe care această despărțire le provoacă și acum.

De altfel, o sursă din anturajul actorului, citată de US Weekly, declara în septembrie că sunt șanse foarte mici ca acesta să mai poarte verighetă vreodată.
"E puțin probabil ca Brad să se mai căsătorească", a spus sursa.

În 2019, Brad Pitt a vorbit pe un ton melancolic, într-un interviu acordat National Public Radio, despre divorţul de Angelina Jolie, cu care a fost căsătorit timp de nouă ani. "Despărţirea unei familii este un moment revelator pe care un om trebuie să îl înţeleagă. A trebuit să-mi înţeleg propria vină în asta şi ce pot face mai bine. Pentru că nu vreau să continui aşa", a spus el.

"M-am transformat într-un pustnic"


Într-un alt interviu, publicat de The New York Times, Pitt și-a recunoscut dependența de alcool și a mărturisit că celebritatea de care s-a bucurat când avea în jur de 30 de ani i-a afectat relaţia cu Jennifer Aniston, cu care a fost căsătorit între 2000 şi 2005. "Era foarte incomod pentru mine, cu amestecul de aşteptări şi judecăţi de valoare. M-am transformat într-un pustnic şi am decis să mă condamn la uitare", a spus el.



Actorul a dezvăluit în 2017 că a avut probleme cu alcoolul. "Beam prea mult. Alcoolul devenise o problemă", a mărturisit el într-un interviu publicat de GQ, adăugând că de când a ieșit de pe băncile universității nu îşi aminteşte să fi avut o zi în care să nu consume alcool.

În privința patimii pentru băutură care se pare că l-a dus spre pierderea familiei, Brad Pitt pare să fi pus lucrurile în ordine.

Cu tratament de specialitate și ajutat de prietenii săi celebri (Clooney și Matt Damon, printre cei mai cunoscuți), starul și-a găsit consolarea în muncă, dând totul în rolurile din "Ad Astra" și "Once Uppon a Time...", dar implicându-se și în activități caritabile. A făcut vâlvă, bunăoară, gestul său de a livra personal, fără tam-tam, alimente pentru oamenii străzii din Los Angeles.

O iubire de-o vară


Dar pe plan sentimental, Pitt n-a mai reușit nimic. Actorul e singur din octombrie, după ce relația cu modelul Nicole Poturalski. Povestea de iubire a durat doar o vară și s-a încheiat la trei luni după ce au fost fotografiaţi pentru prima dată împreună în public.



Page Six a anunţat în premieră că cei doi au început să iasă împreună, în august 2020, când actorul şi fotomodelul de 27 de ani au fost văzuţi îndreptându-se pentru o escapadă romantică spre un castel din sudul Franţei, pe care Brad Pitt îl împarte în continuare cu fosta lui soţie, Angelina Jolie.

Presa a scris că Poturalski are un mariaj deschis cu omul de afaceri Roland Mary, care este mult mai în vârstă decât ea.

Modelul are un copil dintr-o relaţie anterioară, Emil, în vârstă de şapte ani.

Un divorț fără sfârșit


Divorțul nesfârșit pare să-i saboteze lui Pitt toate șansele de a mai iubi cu adevărat pe cineva. Cei doi actori au cerut instanței mai multe amânări pentru a negocia termenii privind custodia celor șase copii: Maddox, în vârstă de 19 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani, și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

Angelina ar dori să se mute cu copiii în Marea Britanie, ceea ce i-ar îngreuna mult lui Brad Pitt posibilitatea de a-i vedea. Ea a cerut recuzarea judecătorului John W. Ouderkirk, pe motiv că acesta a oficiat cununia lor civilă și are afaceri cu unul dintre avocații lui Pitt.



"Brad crede că ea vrea să-i facă zile fripte ani la rând blocându-i cererile și eforturile de a fi corect și amabil. El mereu a zis că îi va cere ceea ce este drept, dar ea vrea ca totul să decurgă așa cum vrea ea", a spus o sursă.

"Fiecare a dat o avere, sute de mii, dacă nu chiar milioane de dolari până acum, pe cheltuieli legale, depunând cereri și moțiuni contra celuilalt.

În principiu, sunt doi oameni extrem de mândri și încăpățânați care au puncte de vedere foarte ferme și nu vor să dea înapoi. E ceva de plâns pentru bieții copii care sunt prinși la mijloc în toată treaba asta", a adăugat sursa.

Citește și: Marele regret pe care îl are Brad Pitt: „N-am reușit să trăiesc o viață interesantă“


Pitt și Jolie s-au despărțit în 2016, dar căsnicia lor nu a fost dizolvată, iar procesul continuă.
 
Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston din 2000 până în 2005, când a divorțat după ce a început relația cu Angelina Jolie. Pitt și Jolie s-au căsătorit nouă ani mai târziu, în 2014, dar în septembrie actrița a cerut divorțul.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod