A venit curierul! Brad Pitt le-a adus pachete cu alimente familiilor sărace

Brad Pitt a petrecut câteva ore ajutând la livrarea unor pachete cu alimente pentru familiile nevoiașe din Los Angeles. Mulți dintre cei care au primit ajutorul nici nu și-au dat seama că au avut lângă ei un star.
Nu e vorba de timp, de bani sau de orice credem noi că ne putem împiedica atunci când trebuie să dăm o mână de ajutor, ci de omenie și atât. Bunăoară, Brad Pitt: pentru el n-a fost nicio problemă să dea o mână de ajutor unor oameni săraci. Dar concret, la fața locului, muncind, transpirând, lucrând efectiv pentru cei nevoiași. Sigur că ar fi putut să vireze niște bani în contul unei fundații umanitare și să-și vadă de viață, că tot are destule pe cap. Și cu toate efectele pandemiei, cine l-ar fi putut acuza?

Well, Brad Pitt e un tip cu picioarele pe pământ și n-a pretins niciodată că ar fi altfel: e din același "aluat" cu alți "băieți" celebri de la Hollywood, precum Keanu Reeves, Matthew McConaughey și Jason Momoa, care nu s-au rupt de lumea reală și de oamenii obișnuiți. Așa că pentru unul ca unul ca Pitt nu-i ceva ieșit din comun să pună mâna la treabă și să vină să ajute niște oameni nevoiași.

Starul din "Once Upon a Time in Hollywood" a fost fotografiat de paparazzi în Los Angeles, la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce ajuta la livrarea unor pachete cu alimente pentru persoanele sărace, relatează ET.

Imaginile publicate de Daily Mail îl arată pe Brad Pitt în timp ce descărca cutiile cu ajutoare dintr-un camion.
Actorul a condus el însuși camionul și a participat la operațiunea de descărcare care a durat mai multe ore.

Eroul la care nu s-a uitat nimeni


Zeci de oameni au stat la coadă pentru a beneficia de alimentele donate, iar cei mai mulți dintre ei nu l-au recunoscut pe actorul american, scrie ziarul britanic. Îmbrăcat cu jeanși uzați, o cămașă din flanel în carouri, cu masca de protecție pe gură și purtând ochelari de soare, Pitt era greu de recunoscut. Cum oamenii erau ocupați cu pachetele, ei nu l-au observat nici când și-a dat ochelarii jos și masca pentru a fuma o țigară.

Cât s-a odihnit, Pitt a stat de vorbă cu o voluntară și cu unul dintre prietenii săi, artistul britanic Thomas Houseago.



"Brad părea un erou, omul nu s-a oprit toată ziua. Numai să-l vezi conducând ditamai camionul prin South Central LA în timpul pandemiei de Covid a fost ceva uimitor", a declarat o sursă.

"Era total dedicat, puteai să vezi că n-a fost o problemă pentru el să participe personal. Avea mănuși și s-a implicat mai mult decât mulți. A venit cu toată inima și a fost un moment pentru care merită să-ți dai jos pălăria. Părea adevăratul Brad Pitt, pe care noi nu l-am văzut niciodată"
, a continuat sursa.

"N-a fost nimic pentru glorie"


Martorul a mai spus că actorul a muncit între trei și patru ore și s-a oprit doar o dată pe oră cam trei-patru minute pentru a fuma, apoi se întorcea la treabă.
"A cărat mai multe cutii decât oricine altcineva și a dus chiar și șase cutii dintr-o dată cu un căruț. A făcut asta în continuu și spre sfârșit, când au fost descărcate toate cutiile, le-a dat oamenilor din primul rând", a povestit sursa.

Aceasta a mai spus că Pitt și-a păstrat anonimatul și că nu a fost o acțiune de imagine: "Nu avea deloc fițe, când le-a dat cutiile oamenilor avea masca pe față. Cei mai mulți din mulțime nici n-au știut cine era. La sfârșit și-a dat masca jos când vorbea cu niște voluntari în spatele camionului, după ce toți cei care au primit ajutoare plecaseră. N-a fost nimic pentru glorie, puteai să vezi clar că a făcut-o pentru satisfacția lui și atât. Chiar se simțea în elementul său."

De vorbă cu o brunetă


Un alt moment al acestei acțiuni a atras, însă, atenția presei. La un moment dat, actorul care s-a despărțit recent de iubita lui, Nicole Poturalski (27 de ani), a stat de vorbă cu o brunetă, în spatele camionului.

"Brad s-a dus la o cafenea și a cumpărat băuturi pentru el și pentru tânăra brunetă, apoi au stat în spatele camionului cu care el a adus donațiile"
, a povestit un martor.

"Au stat acolo cam 20 de minute, râzând și vorbind, în timp ce el a mai fumat o țigară și au consumat băuturile", a mai spus sursa, adăugând că tânăra părea să fie o voluntară implicată în această operațiune.

Acel Brad Pitt pe care nu l-ai văzut niciodată


Dincolo de orice, un lucru e sigur: Brad Pitt s-a simțit fericit să ajute niște oameni care aveau nevoie de sprijin.

"A fost acel Brad Pitt pe care nu l-ați văzut niciodată, cu garda jos, râzând, glumind și vorbind. S-a implicat și nu părea să-i pese de ce spune lumea. Tot timpul Brad a părut extrem de fericit, a umblat de colo-colo și a glumit cu oamenii", a spus sursa.



"La un moment dat, s-a dus în fața camionului și a adus un difuzor portabil, l-a conectat la iPhone-ul lui și a dat drumul la muzică, să se audă. A mâncat ceva obișnuit, cred că o omletă cu cartofi, folosind tacâmuri din plastic, direct din caserola de polistiren pe care a cumpărat-o din cafenea", a continuat martorul.

Citește și: George Clooney le-a dat câte un milion de dolari prietenilor care l-au ajutat în tinerețe. Singurul nume pe care l-a dezvăluit


Ziua pe care Brad Pitt a petrecut-o muncind a devenit și mai frumoasă când și-a făcut apariția prietenul său, sculptorul Thomas Houseago, relatează Daily Mail. Cei doi se cunosc de mai mulți ani și în 2019 au participat împreună la expoziția bienală de la Veneția.

"Brad a fost foarte bucuros să-l vadă pe Thomas. Părea surprins, Brad nu se aștepta să-l vadă acolo. S-au salutat, s-au îmbrățișat de mai multe ori", a povestit sursa citată.

"Brad era acolo de cel puțin o oră și jumătate și apoi a apărut de nicăieri omul ăsta, traversând parcarea, s-au văzut și Brad a ridicat capul. Se vedea că erau prieteni foarte, foarte buni. Au stat de vorbă cam jumătate de oră, apoi Thomas a mai rămas în zonă după ce Brad a plecat", a mai spus aceasta.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod