10 cupluri de vedete care s-au îndrăgostit pe platoul de filmare

Câteodată, poveștile de iubire din filme continuă în viața reală. Aceste vedete s-au îndrăgostit când au format pe ecrane unele dintre cele mai frumoase cupluri.

Poveștile de dragoste de la Hollywood sunt strălucitoare și fascinante, dar cele mai multe dintre ele nu durează mult, iar căsniciile starurilor sunt la fel de efemere. Dragostea este înșelătoare în lumea vedetelor, iar despărțirile și divorțurile sunt la ordinea zilei.

Atracția pe care o exercită cuplurile de la Hollywood asupra publicului este nemărginită, iar poveștile de iubire care au debutat pe platourile de filmare au un farmec aparte.
Multe dintre perechile memorabile de pe ecran au continuat povestea de dragoste în viața reală; unele rezistă și astăzi, astfel că fascinația publicului pentru aceste vedete și dragostea lor este de înțeles.

Bright Side prezintă poveștile de dragoste care au înflorit pe ecran și ne arată cum au continuat acestea în afara platourilor de filmare. Câți mai sunt împreună și cine s-a despărțit?
1 din 11

John Travolta și Kelly Preston

John a întâlnit-o pe Kelly în 1987, în timpul filmărilor pentru "The Experts". Ei au avut o relație de patru ani înainte de a se căsători. Travolta și Preston aveau trei copii și formau unul dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood. Din păcate, în 2020 Kelly Preston a fost răpusă de cancer.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod