Marele regret pe care îl are Brad Pitt: „N-am reușit să trăiesc o viață interesantă“

Brad Pitt a realizat o ședință foto remarcabilă și a vorbit despre viața lui, de care nu este mulțumit


Brad Pitt s-a remarcat și în emisiunea vedetei TV Ellen DeGeneres, unde a avut o apariție surpriză. Îmbrăcat într-o cămaşă şi purtând pe cap o bască, starul a apărut iniţial în platou ca membru al publicului invitat la emisiune.

La un moment dat, Ellen DeGeneres l-a remarcat şi l-a invitat alături de ea. "Mă simt bine aici", a spus actorul, aplaudând şi ovaţionând alături de ceilalţi spectatori.



Brad Pitt a continuat să întrerupă emisiunea la care a fost invitat oficial actorul Sean Hayes. În cele din urmă, acesta i-a cedat scaunul. El a îmbrăţişat-o pe DeGeneres, spunându-i că e un "superfan" al ei, apoi au început să discute, iar, la un moment dat, au descoperit că au avut relaţii cu aceeaşi femeie.

Brad Pitt şi Ellen DeGeneres s-au cunoscut la începutul anilor '90, la o petrecere la piscină organizată de cântăreaţa Melissa Etheridge, unde, spune actorul, vedeta TV flirta cu iubita lui de atunci.
"M-am simţit flatat", a spus el.

DeGeneres, care este căsătorită de mulţi ani cu actriţa Portia de Rossi, i-a spus apoi că, de fapt, chiar a avut o relaţie cu una dintre fostele lui iubite, dar nu a făcut public niciun nume.

Pitt a mai glumit şi despre faptul că este "mai curajos" decât bunul lui prieten Tom Cruise, pentru că a permis unui pitbull să-l lingă pe faţă şi pe gât. Patrupedul apare alături de el în filmul "A fost odată la Hollywood/ Once Upon a Time in Hollywood", regizat de Quentin Tarantino.
"Tom Cruise, prietenul meu, se leagă de un avion care decolează şi apoi aterizează. Eu mi-am pus sos de mere pe gât pentru ca un pitbull să arate că mă iubeşte. Nu ştiu cine este mai curajos", a glumit Pitt.


Foto: GQ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Septembrie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod