Poza care l-a enervat pe Prințul William când era adolescent: Toată clasa a râs de el când imaginea topless cu Prințesa Diana a apărut în ziar

Scandalul fotografiei topless, în care a fost amestecată Prințesa Diana în 1996, l-a afectat atunci pe William. Colegii râdeau de el la școală pe seama mărimii sânilor mamei lui.

Un episod mai vechi, necunoscut pe deplin publicului larg, a fost dezvăluit de președintele grupului media Conde Nast, care editează revistele Vogue, Vanity Fair, The New Yorker și Wired. Nicholas Coleridge a povestit că Prințul William a fost ironizat de colegii de clasă după ce imaginea topless a mamei sale a fost publicată în 1996.

În cartea sa de memorii, "The Glossy Years", Nicholas a amintit cum Diana i-a făcut o vizită pentru a lua prânzul împreună la Vogue House, în toiul scandalului.

Poza cu ea fără sutien, surprinsă în timp ce se afla în balcon, în Spania, a ajuns în paginile tabloidului Daily Mirror, iar publicarea ei l-a afectat pe William.

Ducesa i-a spus lui Coleridge că William, atunci în vârstă de 14 ani, a sunat-o de la colegiul Eton, unde învăța, și era supărat. Colegii îl necăjeau pe tema fotografiei făcute de paparazzi și râdeau pe seama mărimii sânilor ei. Apoi Diana i-a spus fără ocolișuri lui Coleridge: "Nicholas, pot să te întreb ceva? Te rog să fii sincer.
Ai văzut poza mea din Daily Mirror? Cea topless?"
.

Prințesa i-a explicat lui Coleridge că William era foarte afectat: "Era așa de supărat. A zis că unii colegi râd de el că am sânii prea mici. Crezi că sânii mei sunt prea mici?"

Nicholas nu se aștepta la o asemenea întrebare (cine s-ar fi așteptat?!) și a simțit cum rămâne fără aer. S-a făcut roșu ca uniformele gărzilor, dar s-a adunat repede și a asigurat-o pe Lady Di că sânii ei sunt perfecți, spunându-i că nu are de ce să-și facă griji.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Septembrie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod