Cât de compatibilă e zodia ta cu zodia Fecioară

Fecioara este cunoscută drept o persoană înțeleaptă, conservatoare și critică. Dar, ea este și foarte amuzantă, inteligentă și generoasă. Conform astrologiei, simbolul acestei zodii este o fecioară, dar asta nu înseamnă că persoană născută sub acest semn nu are experiență sexuală sau că nu are o latură senzuală a personalității ei. Fecioară știe multe, e foarte educată și însetată după cunoaștere. Îi place să studieze, să cerceteze și să descopere toate răspunsurile la întrebările care o macină.
Ea tinde să fie foarte organizată, atentă la detalii și fiabilă. Dacă o Fecioară face o promisiune, cu siguranță se va ține de ea.

Acest semn zodiacal este extrem de talentat. Poate fi un actor sau un scriitor de excepție, dar și regizor, muzician sau fotograf. Da, Fecioara poate fi critică, dar de cele mai multe ori, persoana cu care este cea mai critică este ea însăși. Ea vrea întotdeauna să muncească și să se îmbunătățească.

Nu subestima niciodată o Fecioară, pentru că dacă o faci, o vei pierde din viața ta.


Iată un ghid complet pentru compatibilitatea Fecioarei. Află dacă te potrivești cu ea sau nu în dragoste:

Berbecși Fecioară

Berbecul și Fecioara nu sunt meniți să fie împreună.

Nu e vorba că nu își pot aprecia reciproc punctele forte și accepta punctele slave, ci că sunt total opuși atunci când vine vorba de nevoile lor și de modul în care procesează informațiile. Fecioara are nevoie de stabilitate și siguranță, în timp ce Berbecul are nevoie de provocări și stimulare constantă. Fecioara crede că lucrurile trebuie atent gândite, pe când Berbecul tinde să fie impusiv. Fecioara e prea sensibilă pentru un Berbec. Drept urmare, cei doi nu scot ce e mai bun unul din celălalt. În loc de cuplul pe care toată lumea și-l dorește la petrecerea lor, Fecioara și Berbecul sunt cei care îi enervează pe toți cu luptele lor interminabile și inutile.

Taurși Fecioară

Acesta este un cuplu care are potențialul de a funcționa.

Ambele semne caută siguranță și stabilitate atunci când vine vorba de iubire și depun eforturi în acest sens. Sunt amândoi muncitori, hotărâți și atenți. Cu toate acestea, Taurul este încăpățânat și, dacă ajunge să confrunte o Fecioară prea mult, nu este exlcus ca aceasta să își schimbe total părerea despre el. Taurul este mai senzual și mai îngăduitor decât Fecioara. În cazul în care o Fecioară devine prea critică, Taurul ar putea să o ia prea personal și acest lucru ar putea afecta relația. Dacă Taurul ar putea fi suficient de deschis pentru a asculta tot ce zice Fecioara fără să se supere, atunci relația ar putea funcționa.

Gemeniși Fecioară

Pe de o parte, ambele zodii sunt sociabile și extrem de inteligente.

Se conectează la nivel verbal și cerebral. Ele sunt entuziasmate atunci când poartă o conversație și se vor simți atrase una de alta datorită cuvintelor lor. Amândouă au un milion de idei și păreri și le place să le împărtășească unul altuia. Cu toate acestea, ele nu se înțeleg atunci când vine vorba de angajament. Gemenilor le place ca lucrurile să rămână mai flexibile, pe când Fecioarei îi place stabilitate și lucrurile clare. Gemenii tind să nu ia în seamă detaliile, iar pentru o Fecioară acestea înseamnă totul. Toate aceste discrepanțe pot provoca neîncredere și iritare în relație. Fecioara și Gemenii trebuie să fie foarte cinstiți unul față de celălalt pentru a putea funcționa ca și cuplu.

Racși Fecioară

O relație Fecioară-Rac are potențialul de a se îmbunătăți de-a lungul anilor.

Ambele semne sunt sensibile și creative. Fecioara nu își exprimă sentimentele la fel de mult precum Racul, dar ea îi poate oferi acel echilibru de care are atâta nevoie în ceea ce privește starea lui de spirit. Ambii sunt fideli și își iau în serios rolul. Racul va pune familia și casa pe o poziție mai bună decât o face Fecioara, dar asta nu înseamnă că pentru ea nu sunt importante. Fecioara va ajuta Racul să-și atingă obiectivele, iar Racul va ajuta Fecioara să fie mai tolerantă față de ea însăși.

Leuși Fecioară

Acestea sunt două semne care nu se plac la început, dar care în timp pot dezvolta respect și atracție reciprocă.

Pentru Fecioară, Leul este prea plin e ea, prea îndrăzneț și îndrăzneț. Fecioara are tendința de a-și ține calitățile doar pentru ea însăși și nu înțelege de ce cineva și-ar putea dori atât de mult să fie în lumina reflectoarelor. Fecioara își va exprima iubirea printr-un gest grijuliu, în timp ce Leul apelează la declarații de iubire și cadouri scumpe. Leul ar putea părea mincinos în fața Fecioarei, iar Fecioara ar putea părea pentru un Leu prea reprimată pentru a-și trăi viața pe deplin. Dacă lipsa de înțelegere dintre aceștia nu se va rezolva, atunci lucrurile se vor înrăutăți pentru ei.

Fecioarăși Fecioară

Relația dintre două Fecioare este una unde există structură, comunicare și în care totul merge perfect.

Cu toate acestea, dacă unul sau ambii parteneri se împiedică de detalii, cuplul ar putea începe să scârțâie. Dacă unul este excesiv de critic cu celălalt, ar putea apărea conflicte. Două Fecioare ar fi, de asemenea, o doză dublă de îngrijorare, care ar putea provoca tensiune în relație. Dar, atât timp cât există sinceritate, dacă se poartă frumos și nu sunt prea duri unul cu celălalt, ar putea forma o relație sănătoasă și plină de satisfacții.

Balanțăși Fecioară

Balanța și Fecioara pot fi prieteni grozavi, dar nu pot forma un cuplu romantic prea reușit.

Fecioara are tendința de a cataloga Balanța drept instabilă, agitată și prea ușor de influențat. Fecioara este fericită să încerce să o ghideze în luarea deciziilor mai bune, dar ajunge la exasperare atunci când nu e luată în serios. Amândoi au gusturi fine, luptă pentru ceea ce cred și se bucură de cultură. Fecioara și Balanța împărtășesc nevoia de impulsuri frecvente ale ego-ului, dar au probleme să se înțeleagă emoțional.

Scorpionși Fecioară

Încrederea este extrem de importantă pentru ambele semne, așa că, Scorpionul și Fecioara pot construi o baza solidă pentru relația lor.

Fecioara este intrigată și puțin speriată de intensitatea și pasiunea Scorpionului, dar îi place. Fecioara și-ar dori, cel mai probabil, ca Scorpionul să fie ceva mai deschis. Cu toate acestea, îi este greu să reziste în fața puterii și magnetismului pe care Scorpionul le deține. Ambele semne sunt inteligente, fidele și ambițioase. Scorpionul poate deveni oarecum gelos și dornic de control, lucruri care nu merg prea bine cu Fecioara. Ar trebui să se înțeleagă destul de bine dacă se vor adapta unul în funcție de celălalt.

Săgetătorși Fecioară

Fecioara și Săgetătorul formează o combinație amoroasă plină de provocări.

Lucrul bun este că amândoi iubesc toate lucrurile filozofice și intelectuale și amândoi au simțul umorului foarte bine dezvoltat. Cu toate acestea, Fecioara este mult mai practică și mai pragmatică decât Săgetătorul. În multe cazuri, Fecioara și Săgetătorul au scopuri total diferite. Fecioara își dorește stabilitate, în timp ce Săgetătorul își dorește mai multe oportunități de a explora și de a avea aventuri. Săgetătorul tinde să fie mai optimist decât Fecioara, care este mult mai realistă. Cu cât relația lor devine mai confortabilă, cu atât Săgetătorul este mai predispus să se rătăcească.

Capricornși Fecioară

Da, este cuplul câștigător. Fecioara și Capricornul sunt foarte compatibili și relația lor este una solidă.

Există mult respect reciproc, deoarece au atât de multe obiective care coincid. Știu că pot avea încredere unul în celălalt și se simt protejați. Ambele zodii sunt ambițioase și, în general, au o serie de proiecte care se desfășoară în același timp. Capricornul are multă răbdare în timp ce Fecioara se pierde în detalii. Ei înțeleg că o relație sănătoasă necesită întotdeauna muncă și amândoi sunt capabil să o facă. Pentru ceilalți, cei doi ar putea părea un pic plictisitori, dar aparențele sunt înșelătoare, pentru că ambii au o latură sălbatică atunci când vine vorba de sex și un simți rar al umorului.

Vărsătorși Fecioară

Fecioara și Vărsătorul sunt zodii inteligente, creative și muncesc neobosite pentru umanitate.

Cu toate acestea, există și diferențe majore între ele, care se vor dovedi a fi mai puternice decât punctele comune. Fecioara face față emoțiilor mult mai  bine decât Vărsătorul. Fecioarei îi plac lucrurile la locul lor și preferă să știe la ce să se aștepte decât să facă ceva spontan. Vărsătorul este foarte independent și poate fi un du-te vino pentru Fecioară. Fecioara este de modă veche, pe când Vărsătorului îi place tot ce e nou și modern. Ambelor le plac oamenii, dar Vărsătorul este mai expansiv, mai acceptabil și e plăcut de aproape oricine. Fecioara poate deveni puțin penibilă în unele situații sociale.

Peștiși Fecioară

Peștii și Fecioara sunt foarte compatibili și foarte potriviți unul pentru celălalt.

Amândurora le place să ajute oamenii și cunosc valoarea iubirii. Dragostea necondiționată a Peștilor față de Fecioară o va ajuta să nu mai fie atât de critică față de ea însăși, iar Fecioara va ajuta Peștii să fie mai orientați spre țintă. Fecioara este mai creativă decât Peștii, așa că nu numai le va înțelege procesul de creație, ci îi va ajuta să-și transforme arta într-un mod de a câștiga bani. Peștii pot avea încredere în Fecioară și știu că nu va profita niciodată de ei. Fecioara este destul de sensibilă încât să-și da seama de nevoilor Peștilor. Peștii o vor ajuta să fie mai puțin analitică și mai prezentă. Dacă continuă să se asculte între ei, această relație are potențialul de a evolua.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod